2777
2789

کسایی ک بهتون فخر بفروشن حسادت کننن تیکه بندازن باهاشون قط رابطه نمیکنید؟؟حتی اگه خواهر برادر خودتون باشن از دیدنشون حالم بد میشه همش من پسرمو تحقیر میکنن یا پز میدن من از همسرم جدا شدم با پسرم تنها زندگی میکنم مادر پدرم میگن نباید قط ارتباط کنی درک نمیکنن چقد حال مونو خراب میکنن اینا.هر وقت دیدمشون تا ۱هفته دپرسم مثلا خواهرم جلو من همش میچسبه شوهرش تو دعوا بهم میگه تو شوهر نداری حسودیت میشه من شوهر دارم ناز مو میخره برام طلا میخره یا میگه تو چشت دنبال شوهرمه در حالیکه بقران اگه من همچین شخصیتی داشته باشم خدا بهتر میدونه 😔😕

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرت تو ده سالگیش جا مونده

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

یه چیزی میگم خواهرانه اویزه‌‌ی گوشت کن 

البته حدی ندارم من اینجا کسی رو نصیحت کنم یا هر چی 

ولی آرامش خودت بچت‌ حال و احوال درونیت‌ با هر چیزی بد میشه بزارش کنار 

نمیتونی ؟ رابطه رو کم کن میبینیش درحد سلام علیک درحد اینکه بله متوجه حضورت شدم و خلاص 

تو بچه داری تک به تک حرفای بقیه رو روانت‌ کار می‌کنه و احتمال داره طرز فکرت رو عوض کنه و به بچت‌ آسیب بزنی 

خواهرته برادرته‌ مادرته‌ پدرته‌ هر کیه اگر یه درصد حس می‌کنی اذیت میشی رابطه رو قطع نکن نه اصلا اما رفت و آمد رو کمش‌ کن 

مشکلی بود باهاشون باش 

کاری از دستت برمیاد انجام بده ولاغیر 

همین 

من اگه خانواده خودم بود حتما همین کارو میکردم خانواده وفامیل خودم منو میشناسن ..مادرم کلا غمخوار پدر ...

ینی شوهرت نمیزاره پدر مادر تو ببینی درست متوجه شدم؟چند بی رحمه 😕😔اگه اینجور گفتع باشه 

یه چیزی میگم خواهرانه اویزه‌‌ی گوشت کن البته حدی ندارم من اینجا کسی رو نصیحت کنم یا هر چی ولی آرامش ...

شاید باورت نشه ولی تو همون رفت وآمد کم هم برادرم میگه پسر من غیر انتفاعی درس میخونه پسر تو دولتی پسر من آینده داره پسر تو هیچی آخه بچه طلاق میشه چی ینی ی کاری میکنن ما فقط گریه میکنیم یا خواهرم میگه شوهر نداری حسودیت میشه من عشق و حال میکنم ببین توروخدا حرفش ادم واقعا تاسف میخوره 

شاید باورت نشه ولی تو همون رفت وآمد کم هم برادرم میگه پسر من غیر انتفاعی درس میخونه پسر تو دولتی پسر ...

دعا به حال خواهر برادرت نکن یه وقت 

اگه اینجوریه دوری کن حرفیم زدن بگو من یه آدم تنهام دلم خوش بود دونفر آدم هستن مشکلی بود بهشون بگم اونم نمیگم‌ بگم بیگانه خیلی از شماها بهتره 

ارزش خودتو نگه دار هر حرفی میزنن‌ جوابشونو‌ بده کسی حق بی‌احترامی نداره فرقی نداره کیه اگه میبینی اذیتی‌ کلا دوری کن عزیزم 

کسی از دوریه‌ کسی نمیمیره