2777
2789
عنوان

اخرش من از استرس جون میدم تو این مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 20 پست
مشاور نباید لو بده . شاید سر بسته بگه حال دخترتون زیاد جالب نیست

اره نباید لو بده،اما خب خیلی از مشکل ها مربوط به خانودمه،و من میترسم فک کنه اکه بهشون بگه درست میشن،میترسم بخاد کمکم کنه،کمکش بدتر آسیب میزنه چون من خودم شرایط خودمو بهتر میدونم....

حتی اگه بگه حال دخترتون زیاد خوب نیست،بازم من به فنا میرم،چون به مامانم قول دادم دیگه نرم مشاور مدرسه...

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

اگه به مشاور مدرسه اعتماد نداری هر چیزی رو باهاش درمیون نزار خب.. فقط درباره چیزی که یه مدرسه مربوطه باهاش صحبت کن. اینجوری خودتم خیالت راحت تره

مشاور حتی اگه به خانوادتم درمورد تو نگه ، شک نکن بین مدیر و معاون میگه شرایط بچه ها رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه به مشاور مدرسه اعتماد نداری هر چیزی رو باهاش درمیون نزار خب.. فقط درباره چیزی که یه مدرسه مربوطه ...

میدونی چیه؟من خیلی تو خودم ریختم،داشتم نابود میشدم،باید حرف میزدممم،کسی به جز مشاور مدرسه نمیتونه کمکم کنه...به کادر بگه ناراحت میشم،اما خب...

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
نمیضه،دیکه شدم همیار مشاور،دیگه نمیتونم خودمو ازش مخفی کنم،بعدشم تا کی مخفی بمونم؟؟؟رفتارام حالمو نش ...

عزیزم خیلی درکت میکنم ولی باید خیلی به اون آدم مطمعن باشی ک بخوای چیزیو بهش بگی چون اگه غیر قابل اعتماد باشه اینجوری به استرس میوفتی 

سعی کن تو درست حتمما پیشرفت کنی و ترم اولو بترکونی ک دست از سرت برداره 

بعدشم باهاش حرف بزن بگو با این رفتاراش کم بهت استرس بده تو به اندازه کافی مشکل داری