2777
2789
عنوان

پیام بدم خودتونو جا من بزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 33 پست
یه سری اخلاق های به خصوصی داشت که اذیت کننده بود برام خیلی تهاجمی و جوگیر طور رفتار میکرد منم سر همی ...

نمیدونم چرا کردم شما مقصری!

اگه اینجوریه دیگه پیام نده چون گفتی پشیمون نیستی و فقط عذاب وجدان داری و نمیخوای رابطتت باهاش اوکی شه

کاربری دوستم فعلا دست منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من خودمم جای اون بودم معذرت خواهی طرف بعد صد سال هم برام مهم بود با اینکه اگع اصلا اهمیتی هم ندا ...

اره حتما عذرخواهی کن

و اگر تونستی دلیلش هم بهش بگو

ولی اگه خودت دوست نداری دیگه اون دوستی را شکل نده

نمیدونم چرا کردم شما مقصری!اگه اینجوریه دیگه پیام نده چون گفتی پشیمون نیستی و فقط عذاب وجدان داری و ...

عزیزم من راستش ازین بیشتر پشیمونم که چرا مستقیم خودم بهش نگفتم چون من میترسیدم ناراحت شه و واکنش نشون بده بزور و در ظاهر کاملا باهاش اوکی بودم و اگه همچین اتفاقی واسه خودم میوفتاد تو رابطه های دیگمم دچار نا امنی میشدم که نکنه فلانی هم بزور باهام حرف میزنه

الان میخوام اون احساس نا امنی که گرفته رو حل کنم براش

نه دیگه چیزی نگو

من راستش ازین بیشتر پشیمونم که چرا مستقیم خودم بهش نگفتم چون من میترسیدم ناراحت شه و واکنش نشون بده بزور و در ظاهر کاملا باهاش اوکی بودم و اگه همچین اتفاقی واسه خودم میوفتاد تو رابطه های دیگمم دچار نا امنی میشدم که نکنه فلانی هم بزور باهام حرف میزنه

نه اشتباهه

من راستش ازین بیشتر پشیمونم که چرا مستقیم خودم بهش نگفتم چون من میترسیدم ناراحت شه و واکنش نشون بده بزور و در ظاهر کاملا باهاش اوکی بودم و اگه همچین اتفاقی واسه خودم میوفتاد تو رابطه های دیگمم دچار نا امنی میشدم که نکنه فلانی هم بزور باهام حرف میزنه

اگه قراره باز مودت که عوض شد دل اون بنده خدارو بشکونی نه لطفا پیام نده

من راستش ازین بیشتر پشیمونم که چرا مستقیم خودم بهش نگفتم چون من میترسیدم ناراحت شه و واکنش نشون بده ...

عزیزم اصلا حرفه‌ رو زدی و اونم گفت باشه چیزی عوض نمیشه 

اون آدم اگه اون موقع براش مهم بودی و دوست داشت تموم شد و الان بیای توضیح بدی که صرفا ناراحت نشه الکیه 

بازم خودت میدونی میخوای بهش بگو بگو فقط خواستم از دلت دربیارم اگه یه زمانی بخاطر من ناراحت شدی منو ببخش

2810