2777
2789
عنوان

دلم شور میزنه نمیخوام طلاق بگیرم مجبور شدم اقدام کنم لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بشینین قشنگ صحبت کنین اون از ناراحتی هاش بگه شمام از ناراحتی هاتون بعد تصمیم بگیرین ک هر دو اون کار ها رو تکرار نکنین  حتما زندگی خوبی داشتین شاید چشمتون زدن  من باور دارم کسی حسرت زندگی کسی رو بخور دچار مشکل میشن اون خانواده

(شادی یعنی احساس خوبی در مورد خودت داشته باشی، بدون اینکه نیاز به تایید دیگران داشته باشی)افتااااااااااااد 👇👇👇😁
نمیدونم چه بلایی سرم اومده میترسم از شکست از طلاق حس بدبختی دارم

دلیلت واسه طلاق چیه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بشینین قشنگ صحبت کنین اون از ناراحتی هاش بگه شمام از ناراحتی هاتون بعد تصمیم بگیرین ک هر دو اون کار ...

زندگیمون خیلی خوب بود خوشبخت بودم هرکاری میخواستم می‌کرد همش تفریح و مسافرت بااینکه کارمند بود ولی نمیدونم چه بلایی سرمون اومد

اگه طلاق بگیری کجا میرین ؟پیش خانوادتون

مشکل خونه و پول ندارم وابستگی به خودشم ندارم دوساله ماموریته خیلیم راحت بودم ولی اسم طلاق میاد حالم خراب میشه نمیخوام دیگه هیچوقت نبینمش

۱۰ سال پیش من میخواستم طلاق بگیرم راضی نمیشد الان اون میگه ۱۰ ساله زندگیمون بد شده روابط خیلی بد ... ...

چرا گذاشتین ب این مرحله برسه واقعا با مشاوره میتونستید قضیه رو حل کنید چقدر زوج هستن ک بخاطر خیانت و اعتیاد جدا میشن اونوقت شما بی دلیل ۱۰ ساله قضیه رو کش دادی

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

2810