2777
2789
عنوان

بچه ها من چه خاکی به سرم بریزم دارم دیونه میشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 132 پست
بعید نیست ،باز خوبه گفت بیشتر پرسو جو کن .ماداشتیم یه هفته بعداز عروسی گند داماد دراومد و.....

واقعا میترسم چیزی ببینم که نباید سه سال به پاش موندم تا زندگیشو جمع و جور کنه تنها خواسته م ازش این بوده بهم دروغ نگه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرت خیرخواه بوده یا دشمن؟ اینن مسئله اگه واقعن اتفاق افتاده اول :خوب بررسی کن ببین واقعیت داره، ...

البته اگه دشمن بوده، این خصومتخیلی زیادبوده میتونه بعدن هنوز زندگیت تحت تأثیر قرار بده

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

توحتما با شوهرت مطرح کن و ببین واکنشش چیه بگو یه چیزی شنیدم و خیلی بهمم ریخته کسی گفته قبلا زن داشتی آیا حقیقت داره دلم میخاد از خودت بشنوم ببین چه واکنشی داره بعد اگ انکار کرد و اینا پیام طرف را نشونش بده 

واقعا میترسم چیزی ببینم که نباید سه سال به پاش موندم تا زندگیشو جمع و جور کنه تنها خواسته م ازش این ...

بله ترس داره حواستونو جمع کنین ان شاءالله چیزی نیست ولی حتما تهشو دربیارید باکسی تو فامیل قهره ازهمونا تحقیق کنید از هرجا که میدونی حتی سوپر محل

توحتما با شوهرت مطرح کن و ببین واکنشش چیه بگو یه چیزی شنیدم و خیلی بهمم ریخته کسی گفته قبلا زن داشتی ...

از ماموریت برگرده بهش میگم نمیتونم تو دل خودم نگه دارم یه عمر با کلی سوال زندگی کنم

مشکل اینجاست نمیدونم باید چیکار کنم برادرم وکیله اگه بگم میتونه کمکم کنه اما هم دوست ندارم بگم هم می ...

برو پیش وکیل دیگه ای.... باید بپرسین که اگه شناسنامه المثنی است. از کجا متوجه شین ازدواج دیگه ای داشتن یانه، البته فکرنکنم اگه واقعن ازدواج کرده بود اینخانم با اعتمادبنفس کامل باشما صحبت میکردن صحبت شون ادامه داشت...... تحقیق نکردین قبل ازدواج؟ 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
2810