2777
2789
عنوان

بچه ها من چه خاکی به سرم بریزم دارم دیونه میشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 131 پست
نمیدونم کیه حتی اگه همچین چیزیم بوده نباید ازم پنهون میکرد

اره،  شایدم شوهرت خبر نداره ازعشق طرف به خودش  میتونی فقط بپرسی ولی نگی کسی زنگ زدو فلان.تاببینی حرکت بعدیه  مزاحمه چیه

۷۵.۹۲۸۰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره، شایدم شوهرت خبر نداره ازعشق طرف به خودش میتونی فقط بپرسی ولی نگی کسی زنگ زدو فلان.تاببینی حرک ...

هم میخوام بدونم این کیه هم میترسم از اینگه بپرسم و بفهمم ازم چیزیو پنهون کرده

اینقد از این ادم مریضا زیادن خواهرم بچه داره چند وقت پیش یکی هی مزاحمش می شد میگفت من با شوهرتم تو هرچقد خرج خودت کنی برا اون کم هستی اون قبل سفرتون پیش من بوده و فلان خواهرم رک به شوهرش گفت اونم گفت اره یکی هی مزاحم میشه میگ زنتو طلاق بده منو بگیر رفتن شکایت کردن ازش

به همسرت گفتی؟؟؟

ببین اسی عاقل باش یا ممکنه زنگ زده باشه و بخاد زندگیتو خراب کنه یا هم ممکنه واقعیت داشته باشه ولی با زیرکی بفهم قضیه چی بوده بعد دست پر جدا شو شاید چیزی نباشه و یکی از روی حسودی زنگ زده باشه

به نظرت خیرخواه بوده یا دشمن؟ 

اینن مسئله اگه واقعن اتفاق افتاده 

اول :خوب بررسی کن ببین واقعیت داره، چرا جداشدن  دلیل جدایی مهمه

دوم شایدبا همسرتون خصومت دارن میخوان زهرخودشون بریزن. 

به نظرم مورد اول خوب بررسی کن. ودلیل ش.... 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
شماره زنشو از کجا گیر آورده

نمی دونم کلی اطلاعات از زندگیشون داشت که ادم باورش نمیشد یک حرفایی زده بود که نگو شوهرش از این ادمایی نیس که بترسه از خواهرم و بخاد انکار کنه رفتن شکایت کردن 

دوستان چرا انقدر میگید بی خیال اهمیت نده و... 

یکی زنگ زده ی حرفی زده، حتی اگر مریض بوده، حتی اگر خواسته اذیت کنه اوم پسر ی دشمنی چیزی داره که خواسته اذیتش کنه و استارتر بااااید ته ماجرا رو در بیاره 

ینی چی که ولش کن؟! 

الان یکی زنگ بزنه به شما بگه من زن شوهرتم، شما میگید ولش کن حالا ی چیزی گفت؟! 

استارتر ته ماجرا رو در بیار و ساده ازش نگذر

نمیگم دعوا کن و آبروریزی کن و... اما این موصوع اصلا طبیعی نیست و حتما ی دلیلی داره که خانم بهت زنگ زده 

ی بار یکی از همکارام (ی جورایی مدیر بخش من محسوب می‌شد)، اومد به من گفت من عاشقت شدم و... چندماهی هم با هم بودیم و حتی زنگ بزد خونمون که بیاد خواستگاری بعد متوجه شدم زن داره و کلا آدم کلاهبرداریه، هررررچی تلاش کردم با زنش ارتباط برقرار کنم بهش بگم، نتونستم، ما رابطه مون تموم شد و من از طریق آشناها به خونواده زنش خبر دادم که دامادش ن چقدر لاشیه، بعد یکسال زنش به من زنگ زد شاکی که چرا این دروغا رو در مورد شوهرم گفتی (فک می‌کرد دروغ گفتم شوهرش لاشیه). ماجرا رو براش تعریف کردم و گفتم هرچی خواستم به خودت بگم نتونستم، نه اینستا نه تلفن و... ، گفت آره شوهرم میگفت این دختره مزاحم من میشه از همه جا شماره ت رو بلاک کردم چون فک میکرده من آویزون و مزاحم شوهرش هستم

به نظرت خیرخواه بوده یا دشمن؟ اینن مسئله اگه واقعن اتفاق افتاده اول :خوب بررسی کن ببین واقعیت داره، ...

مشکل اینجاست نمیدونم باید چیکار کنم برادرم وکیله اگه بگم میتونه کمکم کنه اما هم دوست ندارم بگم هم میترسم 

2810