من خودم با پودر گین آپ چاق شدم همین الان تاپیک واسه لاغر شدن گذاشتم خخخ
وای یعنی تاثیر میزاره من بخورم؟
چند گرفتین شماا
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوشبحالخمن میخام لاغر شم حداقل ۶ کیلو ۵۶ کیلومتر با قد ۱۶۳
کیلومتر😂😂😂😂😂
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
عزیزم چند قیمته؟قرصه ؟پودره؟داروخونه بگم گین اپ میخوام میدن بهم ؟تو چند وقت ۱۰ کیلو اضاف کردی؟دعات م ...
والا من ۲ سال پیش استفادع کردم قیمتش اون موقع ۱۰۰خوردی بود سعی کن اصلیشو گیر بیاری چون فیکش بدرد نمیخوره باید سفارش ترکیه باشه ۱۰ کیلو تو ۳۰ روز تقریبا
خوش بحالتون از شما تعریف میکنند من با قد 163و وزن 60خسته شدم از بس گفتن لاغری البته خیلی ها هم میگن ...
من ۱۶۵ ام ۴۳ وزنم
منو چی کیگی پس؟!ناشکری نکن
والا من ۲ سال پیش استفادع کردم قیمتش اون موقع ۱۰۰خوردی بود سعی کن اصلیشو گیر بیاری چون فیکش بدرد نمی ...
از کجا بفهمم اصله؟
ده کیلو توی یک ماه , باعث ترک پوستی و اینا تو بدنم نمیشه بخاطر چاقی ؟
ببین من ۴۳ کیلوهم اگر بشم ۵۳ وای عالی میشه عالییی 🥺🥲
وا الکی نگو جدی میگن لاغری وقتی؟؟؟؟ اصلا بهشون توجه نکن نظر هیچکس واست مهم نباشه تو خیلی نرمالی واقع ...
بخدا اکثرا میگن لاغری ولی من خودم رعایت میکنم بیشتر از این نشم خیلی ها هم میگن ما میریم باشگاه که مثل شما بشیم به قول شما اصلاااا حرفاشون برام مهم نیست
من خودم ۳۸ بودم شدم ۴۸😁البته قدم از تو کوتاه تره نه فقط ورزش کن ک شکم نیاری
وای خداکنه درست بشم حتما میخرم میخورم
چجوری میخوردی کیا مبخوردی روزی چند بار