2777
2789

ترکیبی😅

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برا دخترم بالاتنه سبز و دامنش قرمز بود

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

هوش مصنوعی Microsoft Copilot

برای یلدا، هر دو رنگ سبز و قرمز می‌تونن انتخاب‌های فوق‌العاده‌ای باشن! هر کدوم از این رنگ‌ها می‌تونن جو و احساس خاصی ایجاد کنن:

- **قرمز**: رنگ قرمز به دلیل گرمی و انرژی‌ای که داره، می‌تونه خیلی خوب با فضای پرشور و شاد یلدا هماهنگ بشه. همچنین، قرمز یک رنگ سنتی و نمادین برای یلداست که می‌تونه زیبایی و جذابیت خاصی به دخترتون ببخشه.

- **سبز**: رنگ سبز به عنوان نماد تازگی و حیات می‌تونه انتخابی زیبا و شاداب برای یلدا باشه. این رنگ می‌تونه حس تازگی و انرژی مثبت به دخترتون بده.

هر دو رنگ می‌تونن انتخاب‌های عالی باشن، و در نهایت انتخاب بستگی به سلیقه شما و دخترتون داره. شاید بتونید از دخترتون بپرسید که کدوم رنگ رو بیشتر دوست داره.

**اگر دوست دارید عکس بفرستید و ببینید کدام رنگ با مدل لباس بهتر همخوانی داره، من می‌تونم کمک کنم.** 🌟👗

آیا مورد دیگه‌ای هست که می‌تونم کمکتون کنم؟

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

باید رنگی ک میخری خوشگل و خوشرنگ باشه بعضی تن رنگ ها قشنگ نیست وگرنه همه ی رنگ ها قشنگه 

ولی ترکیبی نخر چون بعدا نمیشه بپوشه و به شخصه بنظرم زیبا نیست

روی دیواردل خودبنویسیدخداهست