2777
2789
عنوان

هرچی که اولین بار اومد ذهنتو بهم میگی آره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 101 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی اره اومد چی به دلت افتاد....فقط اره اومد یا یه چیز دیگه هم به دلت افتاد همراهش♥️

فقط آره افتاد به دلم

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

پس خودتو اذیت نکن عزیزم یا خودش میاد یا نامه اش😂♥️

عزیزم هر چی از خودش و حال الانش حس می‌کنی بهم بگو

پشیمون یانه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
عزیزم من فقط چیزی ک حس میکنم و میگم شاید طور دیگه ای شد😂اما عاشق هم میشیدخوبع و دست و دلبازه خرج می ...

اخه از فامیلامون بدم میاد😂

خوبه حداقل پول داشته باشه 

ممنونمم

سرررررررر جدتون لایک نکنید
میترسم خیلی زیادوقتی اره اومد چی به دلت افتاد....فقط اره اومد یا یه چیز دیگه هم به دلت افتاد همراهش♥ ...

نمیدونم واقعن حس ششم دارم یا نه ولی وقتی شوهرم چیزی پنهون میکنه حس میکنم وقتی آشپزی میکنم یا یکاری کنم اگر اشتباه باشه حسم بهم میگه نکن و واقعن همیشه درست در اومده 

وقتی متنتو دیدم همون لحظه به ذهنم اومد آره میرسن بهم دیگه 

همین

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

نمیدونم واقعن حس ششم دارم یا نه ولی وقتی شوهرم چیزی پنهون میکنه حس میکنم وقتی آشپزی میکنم یا یکاری ک ...

الان باردارم حسم از اول میگفت پسره یجور نشونی های پسر داشتنو دارم و مطمعنم حسم درسته

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

به دلم بد نیومد حس بد نگرفتم. اومد که اونم دوست داره .ان شاءالله بهم میرسین گلم .

ممنونم جان دلم♥️ان شاءالله به خواسته دلتون برسین و به صلاحتون باشه

♥️التماس دعا

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
شاید تو نداشتی و اون تورو دیدهحس میکنم متولد بهمن ماه باشه اول اسمش هم ا داشته باشه

ماهو نمیدونم ولی بله ا داره♥️

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
2810