2777
2789
عنوان

دو هفته پیش تولدم بود

358 بازدید | 35 پست

دو هفته پیش تولد ۲۸ سالگیم بود 

خیلی خیلی گریه کردم چون تا این سن مجردم و هر کار میکنم نتونستم ازدواج کنم احساس میکنم از بیشتر دوستام و همسنام عقبم و این سالا درجا زدم 

دوستامو همکلاسیای مدرسه و دانشگاهم اکثرا بچه هم دارن من هنوز هیچ کس تو زندگیم نیس دیگه ناامید شدم سالای قبل امید داشتم میگفتم امسال سال خوبی میشه برام امسال فقط گریه کردم.

نمیدونم چرا کار ازدواجم پیش نمیره با اینکه چند ساله از خدا میخوام ای خدا خودت کمک کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چله بگیر

اگه ظاهرت ایرادی داره عمل کن یا ژل بزن

اگه تیپت خوب نیست لباسای شیکی بپوش

اگه بلدنیستی قشنگ حرف بزنی کتاب بخون

شاغل شو برو باشگاه کلاس زبان و....

جایی که بتونی با دیگران ارتباط برقرارکنی که شاید یه خانم ازت خوشش بیاد برا برادر یا اشناش بیاد خواستگاریت یا برعکس

تولدت مبارک‌عزیزم شاید چون همه انرژیت رو گذاشتی برلی ازدواج کردن ،زندگیت رو بکن پیشرفت کن هنر یاد بگیر کار کن ازدواج خودش به وقتش پیش میاد ، پنج تا انگشت دست مثل هم نیست گلم یکی ۱۵ سالگی ازدواج میکنه یکی ۴۰ سالگی ، یکی ۱۸ سالگی اولین بچه ش رو بدنیا میاره یکی ۳۵ سالگی دلیل بر خوشبخت یا بدبخت بودن هیچ کدومشون نیست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
چله بگیراگه ظاهرت ایرادی داره عمل کن یا ژل بزناگه تیپت خوب نیست لباسای شیکی بپوشاگه بلدنیستی قشنگ حر ...

چله زیاد گرفتم 

جوری که من با خدا حرف زدم این سالا جوری که من با دل شکسته صداش زدم دل سنگم بود اب میشد و یه کاری میکرد

ظاهرم اوکیه تیپم هیکلم اوکیه

شاغلم تو جامعه فعالم پیشنهاد دارم ولی واسه دوستی اونم رابطه سطحیه نه جدی 

خواستگار نیس یا خیلی خیلی کم

2810