2777
2789
چون یه راهنما کنارم بود که برام توصیح میداد و نمای خوابم هم از بالا به پایین بود بالای یه کوه وسیع ب ...

تو قرآن همین آمده 

به شما تو خواب نشون دادن 

وعده خدا که برسه 

سد از بین میره و میان بین مردم .

ذوالقرنین جداشون کرده با یک کوهی از آهن مذاب 

که نتونن رد بشن 

اما وعده خدا که برسه میان بین مردم 

حالا نمی‌دونم این وعده کی هست 

قبل ظهور ؟!!! ‌

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوزم هستن ؟

این داستان‌ها به عنوان نمادهایی از آشوب و ویرانی در آخرالزمان در متون دینی آورده شده‌اند و در واقعیت، هیچ نشانه‌ای از وجود این قوم به طور حقیقی مشاهده نشده است

فعال در حوزه ی هوش مصنوعی AI

تو قرآن همین آمده به شما تو خواب نشون دادن وعده خدا که برسه سد از بین میره و میان بین مردم .ذوالقرنی ...

آره حالا جالبیش اینه من تا قبل این خاب اصلا اطلاعات زیاد نداشتم و فقط اسمشون شنیده بودم و فکر می‌کنم یاجوج ماجوج دو نفرن و غول هستن اصلا نمیدونستم یه قوم اند 

چون یه راهنما کنارم بود که برام توصیح میداد و نمای خوابم هم از بالا به پایین بود بالای یه کوه وسیع ب ...

بسم الله

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

کدوم فیلم😂😐

یادم نمیاد اسمشو ولی چندتا دختر پسر بودن اکیپی میرن یه کلبه وسط جنگل تو اون کلبه یکیشون که خیلی گوه خورو فضول بوده از تو کمد یه کتاب خیلییییی قدیمی و کهنه پیدا میکنه که با زنجیر دورشو بسته بودن تا اسم کتابو میخونه.... 

آخه یکی نیست به این جونایِ خارجی بگه چه مرگتونه همش دنبال دردسرین.... 

یا میرن یه خونه میخرن که تا صدکیلومتریش هیچ خونه ای نیست بعد کلا ۳نفرن خونه ۳طبقه مامانه شب به پسرش میگه جَک عزیزم اتاقت طبقه سوم انتهای راهرو اتاق هزارو بیستو چهاره خوب بخوابی عزیزم😘 

بعد اتاق مامان باباهه زیر زمینه...یعنی جک با ننه باباعه توله سگش سه طبقه اختلاف داره😡یعنی این بچه یچیش بشه ۳روز طول میکشه تا خودشو برسونه به ننه باباعه خرش.... 

بعد این جک گاو میره تو اتاقش همه جارو انگولک میکنه بابا برو زیر پتو بتمرگ دیگه،چیه هی چراغ قوه خراب برمیداری میری اتاق زیرشیرونی و تو باغ میگردی چراغ قوتم آخرش خاموش میشه به خاک میری 

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
یه کتاب هس برای جادو و طلسم اونروز یکی عکسشو گذاشته بود (تو توییتر)میگفتن اگه اسم نویسندشو بخونی می ...

الکیه بابا هان😰☠️

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
همین که اسماشونو خوندم حس میکنم موکلاشونو فرستادن سراغم😭

کجا خوندی؟

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

کجا خوندی؟

همین عنوان تاپیک اسم قومشونو خوندم 

دو دقیقه بعدش برقامون رفت  بخدااا 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

همین عنوان تاپیک اسم قومشونو خوندم دو دقیقه بعدش برقامون رفت بخدااا

یاخدا.

آره حالا جالبیش اینه من تا قبل این خاب اصلا اطلاعات زیاد نداشتم و فقط اسمشون شنیده بودم و فکر می‌کنم ...

به بعضی نشون میدن 

به عنوان یقین به وعده های خدا .

اما نمی‌دونم این وعده خدا کی هست 

که اینا میریزن بیرون !!!!

همه خوف میکنن

آخر الزمان دیگه

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ