2777
2789
همین که اسماشونو خوندم حس میکنم موکلاشونو فرستادن سراغم😭

وای خدایاااااااااا 

یاد یه فیلم افتادم که یه کلمه ممنوعرو به زبون آورد،ببین اومدن به معنای واقعی چوب تو.....کردن

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک قومی هستند 

که فساد میکردند 

ذوالقرنین کوه از آهن بین آن ها و مردم کشید 

تا نتونن نفوذ کنند 

اما وقتی وعده خدا برسه 

اونا بین مردم میان...

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
چه کار میکردن از کجا میدونی یاجوج و ماجوج بودن؟

چون یه راهنما کنارم بود که برام توصیح میداد و نمای خوابم هم از بالا به پایین بود 

بالای یه کوه وسیع بودم که علفزار بود سرتاسر کوه سبز بود و معلوم بود از محل زندگی آدما خیلی دوره یهو یه موجوداتی شبه انسان با که شبیه میمون راه میرفتن و بدنشون پوشیده از پشم و مو بود از کوه داشتن به سمت دامنه کوه پراکنده میشدن و تعدادشون خیلی زیاد بود بعد مشخص بود میخواستن سرازیر بشن به شهر ها 

که من و راهنما هم باهاشون رسیدیم شهر و دیدم مردم فرار میکنن و خیلی میترسن اما من اصلا ترس نداشتم چون جزو خواب نبودم و مدام اون راهنما برام توضیح می‌داد. 

بعد ها رفتم گوگل زدم که نوشته این قوم محل زندگیشون کوه های قفقاز هست و چی شد کوه های قفقاز سرچ زدم دقیقا همون کوه ها بود که تو خواب دیدم 

وای خدایاااااااااا یاد یه فیلم افتادم که یه کلمه ممنوعرو به زبون آورد،ببین اومدن به معنای واقعی چوب ...

یه کتاب هس برای جادو و طلسم اونروز یکی عکسشو گذاشته بود (تو توییتر)میگفتن اگه اسم نویسندشو بخونی  میان بیچارت میکنن 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

چیکار کردن؟چه شکلی هستن

قوم یاجوج و ماجوج در متون دینی و اساطیری به عنوان گروهی از مردم ذکر شده‌اند که در آخرالزمان به زمین بازمی‌گردند و باعث ویرانی و آشوب می‌شوند. در قرآن و کتاب مقدس به آن‌ها اشاره شده است. در قرآن، در سوره کهف و سوره انبیاء به یاجوج و ماجوج اشاره شده و گفته شده که آن‌ها توسط ذوالقرنین در پشت سدی محبوس شده‌اند و در آخرالزمان این سد شکسته خواهد شد و آن‌ها به زمین بازمی‌گردند.

در مورد ظاهر آن‌ها، توصیفات مختلفی وجود دارد و بیشتر این توصیفات اساطیری و نمادین هستند. برخی از توصیفات آن‌ها را به عنوان موجوداتی وحشی و بی‌رحم با ویژگی‌های غیرعادی توصیف می‌کنند.

این داستان‌ها بیشتر جنبه اساطیری و دینی دارند و به عنوان نمادهایی از آشوب و ویرانی در آخرالزمان استفاده می‌شوند.

آیا دوست دارید بیشتر درباره این موضوع بدونید یا سوال دیگه‌ای دارید؟ 🌟📚

فعال در حوزه ی هوش مصنوعی AI

2810