2777
2789

بستگی به میزان علاقش داره اگه عاشقت باشه بله همیشه به فکرت خواهد بود ولی با این حال  یه تار موی زنشو با ....عوض نمیکنه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست داری کدوم باشه؟

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

من متاسفانه سالی یه بار می بینمش و برام عذابه قشنگ می فهمم که همسرش رو دوست نداره و نگاهش پی منه

چون سنش از من کمتر بود نذاشتن منو بگیره. البته منم اون سالا احمقانه سعی کردم منطقی باشم و بهش محل ندادم ولی الان که میبینم هیچ کدوممون خوشبخت نشدیم میگم کاش به حرف دلم گوش داده بودم

بستگی به میزان علاقش داره اگه عاشقت باشه بله همیشه به فکرت خواهد بود ولی با این حال یه تار موی زنشو ...

به دوستش گفته بود عاشقمه اونم ب من گفت نمیدونم واقعی بود یا نه چون چندبار پیشقدم شد بگه ب خودم نتونست خاستگاریم اومد ولی...

من متاسفانه سالی یه بار می بینمش و برام عذابه قشنگ می فهمم که همسرش رو دوست نداره و نگاهش پی منهچون ...

منم میبینمش و اون سعی میکنه خودشو خوشحال نشون بده کنار زنش

به دوستش گفته بود عاشقمه اونم ب من گفت نمیدونم واقعی بود یا نه چون چندبار پیشقدم شد بگه ب خودم نتونس ...

بیشتر مردا دلشون دریاست.

تو نباشی یکی دیگه.

به چیزایی که برات فایده ای نداره فکر نکن

به دوستش گفته بود عاشقمه اونم ب من گفت نمیدونم واقعی بود یا نه چون چندبار پیشقدم شد بگه ب خودم نتونس ...

خب دیگه ازدواج کرده و العان اولویت اولش همسرشه بهتره فراموشش کنی به نفعته ان شالا ی ادم خوب و لایقم بیاد تو زندگی خودت و...

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

راستش الان ک ازدواج کرده حسودیم میشه😢

انشاءلله بهترش نصیبت میشه نگران نباش

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
2810