2777
2789

لطفا کسایی که پشیمونن نگین چون کاملا میدونم عوارض و مشکلاشو میخوام یدونم کسی هس واقعا استفاده از داروی اعصاب و مراجعه به روانپزشک راضی باشه و بگه کاش زودتر میخوردم؟تغییراتی ک تو روند اخلاق و اعصاب و صبرتون گزاشتو بگین خصوصا مادرا با رابزه با بچه هاشون....من دخترم دو سال و نیمس ماه هاست دارم با ضعف اعصاب شدید و پرخاشگریم میجنگم تا دارو نخورم میخوام ببینم واقعا نجاتم میده موقتا ۶ ماه بخورم تا بتونم یکم زندگیمو جمع کنم و بعد کم کم با مشورت پزشک ترک کنم

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

صد در صد برو اول از همع بخاطر سلامت روان کودکت‌ 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره از نزدیکان من

چندبار پیش اومده بود که توی مسائلی من بشدت بهم میریختم و کم تحمل بودم اما اون خیلی ریلکس و منطقی بود،فهمیدم که دارو مصرف میکنه و پزشکش رو به منم معرفی کرد. میگه که از نخوردنش و اون شرایط اضطراب و افسردگی میترسم

آره از نزدیکان منچندبار پیش اومده بود که توی مسائلی من بشدت بهم میریختم و کم تحمل بودم اما اون خیلی ...

دقیقا یکی از مشکلاتش اعتیادشه و ترس ترک کردن ....باید بدونه ادم که بالاخره باید ترک کرد

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

عزیزم من سال ۹۹ بدلیل اضطراب حاد و پانیک دارو استفاده کردم

میتونم بگم که خوردنش تا زمانی که آروم بشی خیلی بهتر از نخوردنشه

منم اوایل فکر میکردم وایییییی دیگه تموم شد من معتاد شدم

من عادت کردم

من بدون قرص اعصاب دیگه نمیتونم

دیگه خوابم نمیبره

اصلا برام غیر ممکن بود یه روزی بتونم بزارم کنار

چون من ادم حساسی هستم

بدنم خیلی حساسه

باورت نمیشه بعد ۴ سال دوماه کامل میشه بصورت تدریجی همه رو گذاشتم کنار الان حالمم خوب شده

ترک کردن هم سخت نبود

اگه نمیخوردم میدونم خیلی اوضاع وخیم میشد،استفاده کردم و پشیمونم نیستم.الانم راحت گذاشتم کنار

به عنوان شخصی که توی این حیطه تحصیل و یکم کار میکنه

تا جایی ک بشه راهنماییتون میکنم

شرایط شما قابل درکه

یه بچه

استرس مشکلات زندگی

از اونطرف کار خونه و....

از اونطرف اینکه زندگی زناشویی رو حفظ کنید

همگی سخته

❌️ نکته اول اینه ، بعله داروهای اعصاب اگر یه پزشک خیلی ماهر و باسواد بده خیلی تاثیرات مثبت میذاره

به شرط اینکه دارو درست به بیماری که باید اون دارورو مصرف کنه داده بشه

نه لزوما هر شخصی

❌️❌️ نکته مهم تر

همه توی بخش اعصاب و... به دارو احتیاج ندارن

هر شخصی که پنیک میکنه لزوما نباید دارو بخوره

یا مثلا شما ک پرخاشگر شدید و کنترل خودتونو از دست دادید

در مرحله اول

توی مشکلات این چنینی پیش یه روانشناس باسواد و درست حسابی اگر مراجعه کنید

مسئله خشم و مدیریت زندگی تا حدود زیادی حل میشه

یا نه

اصلا ممکنه همون روانشناس به شما بگه خانم فلانی احتیاج به دارو داری و باید پیش پزشک اعصاب و روان بری

مسئله اینجاست ک لقمه دور سر پیچیده نشه

مثلا سردردی که با استامیوفن حل میشه رو نریم بیمارستان امپول براش تزریق کنیم

بله من

من به دلیل اضطراب زیاد و افسردگی شدید چندین سال درس رو رها کردم در حالی که به شدت درسخون بودم

وقتی رفتم روانپزشک حالم بهتر شد و شروع به درس خوندن کردم و وارد دانشگاه شدم

الان همش افسوس میخورم که چرا زودتر نرفتم روانپزشک تا چند سال از عمرم هدر نره و نسبت به هم سن هام عقب نیفتم؟!

گاهی فکر میکنم اگر تو دوره دبیرستان یا سال کنکور رفته بودم روانپزشک و داروی اعصاب میخوردم چقدر سرنوشتم عوض میشد؟!و افسوس میخورم!!!

😔😔😔

یکی از اشنایان من زمان بارداری مراجعه کرد به متخصص اعصاب

اگه نمیرفت میخواست سقط کنه

همین باعث شد خداروشکر بچه بدنیا اومد و افسردگی هم نگرفت و بعد بارداری به تدریج ترک کرد

الانم خداروشکر خوبه

بچه ش ۷ سالشه

اصلا نگران ترک داروها نباش شرایطت که مساعد بشه زیر نظر دکتر به صورت تدریجی داروهات قطع میشه

یعنی کم کم داروها کم میشه نه یهو و در نتیجه میتونی داروهاتو ترک کنی

من افسردگی و پانیک رو داشتم تاثیر ک خیلی بود کلا هم افسردگیم رفت هم اضطرابم بخاطر افسردگی هیچ کاری نمیکردم البته نمیتونستمم کاری کنم ن تمرکز داشتم نه انگیزه و انرژیشو همشم فکر منفی میکردم بخاطر همین چند سال درس نتونستم بخونم الان دیگه میخونم همش میگم کاش زودتر میرفتم و ب حرف ی عده ک هیچی نمیفهمن گوش نمیکردم انقد عقب نمیوفتادم کاش یسریا وقتی اطلاع کافی ندارن نظر ندن همین افسردگی اگه بمونه و هر چی دیر تر درمانش کنی بدتر میشی و بیماری های روانی بدتری میاد سراغت 

بله منمن به دلیل اضطراب زیاد و افسردگی شدید چندین سال درس رو رها کردم در حالی که به شدت درسخون بودمو ...

مثه منی منم چند سال درس نتونستم بخونم درسم خیلی خوب بود ولی الان دیگه رفتم دانشگاه

2810