2777
2789

درواقع حرف مردم هیچ اهمیتی هیچ تاثیری تو زندگیت نداره بلکه این خودت هستی که بهشون اهمیت میدی این خودتی که حرف مردمو تبدیل به چاقو میکنی فرو میکنی تو قلبت

بزار هرچی میخوان بگن واسه خودشون گفتن 

هرروز تو فضای مجازی آدما دارن همدیگرو مسخره میکنن قضاوت میکنن توهین میکنن راجب بلاگرا کلی بد میگن زیر پستاشون توهین میکنن میگن شوهرت از تو سر تره دماغت گندس چاقی و فلان اما اونا اهمیت نمیدن. چرا؟ چون ما تو این دنیا نیومدیم که همه رو از خودمون راضی نگه داریم هیچکس هم مجبور نیست از ما خوشش بیاد بعضیا مارو دوست دارن باهامون دوست میشن معاشرت میکنن بعضیا هم مارو دوست ندارن. ما خودمونم از خیلیا خوشمون نمیاد پشت سرشون حرف میزنیم خب حرف ما چه تاثیری تو زندگی اون آدم داره؟ هرچقدرم راجبش بد بگیم اون باز داره زندگی خودشو میکنه نمیاد بخاطر حرف ما زندگیشو تعطیل کنه 

تو خودت باش پرو باش حرفتو بزن با آدما راحت برخورد کن آدمارو تو ذهنت بزرگ نکن اونا هیچی نیستن بگو گور بابای مردم مگه مردم کین که بخاطرشون استرس بگیرم؟ 

من همینم که هستم با همه نقاط ضعف و قوتم همینم من یه آدم عادیم اشتباه میکنم مثل بقیه  کامل نیستم همونطور که بقیه هم کامل نیستن

من خوبم من همینم قیافم اینه خانوادم اینه خونمون اینه  میخوای بخوا نمیخوای برو پی کارت

تا وقتی که خودت نخوای اهمیت بدی حرف مردم هیچ تاثیری تو زندگیت نداره و هیچ آسیبی بهت نمیزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.