2777
2789
عنوان

حالم داغونه ادما خیلی نامردن خیلی خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 83 پست
بخدا اینقدر خیانت زیاد شدهههه ک آدم نمیتونه ب کسی اعتماد کنه،نمیدونم چرا ازدواج میکنن اصلااااااهمش ی ...

عه عرفان شماهستی؟ چطوری کوره

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

همچین مردایی سرطان پروستات بگیرندیگه پی خوشگزرونی نرندخترمردمو بدبخت میکنن

بهش گفتم اومدی بدبختم کنی گفت تو بدبختم کردی خیلی پرروه نمیگه اشتباه کردم میگه اونا الکیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش گفتم اومدی بدبختم کنی گفت تو بدبختم کردی خیلی پرروه نمیگه اشتباه کردم میگه اونا الکیه

میگما نمیترسن واقعا؟ خانواده مردم قوم اشنا واشون مهم نیست ک ابروشون بره؟ 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

ظاهر معمولی ولی نماز و روزه میخونه همیشه از نماز و قران میگه اگه به چشمم نمیدیم میگفتم من اشتباه میک ...

دو هفته پیش تو ی قهوه خونه بودم یدفع ی مرده اوند ۳۸ساله عین این مذهبی ها ریش مو ی کوتاه و... بعد تلفنی زنگ زد حرف زد و گفت بیا تصویری بلدم نبود گفتم فیلترو خاموش بکن یدفع با من حرف زد تصویر زنه اومد ک حجابشم خوب نبود حرف زدن و متوجه شدم زنه شوهرداره گفت شوهرم کارگره صب میره شب میاد تو اصفهان بود واسه کار فک کنم رفته بود بعد پسره بهش گفت نذار بیاد خونه همونجا بمونه و از حرفای مسره فهمیدم داره خودشو نشونش میده....دنیای بدی شده تو هر خونه ای داره ب یکی ظلم میشه

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

اینجور که معلومه قصدِ جدایی نداری پس باید بشینی و تحمل کنی و روی خودت کار کنی

اون زن نباید زیباتر و بهتر از تو باشه شوهرت باهاش بیشتر حال میکنه کلا مسئله تو نیستی مسئله شوهرته

مردا بخاطر حس ناامنی و کمبوداشون اصولا میرن با زنی که بهشون حس بهتر بده و ایگوشونو بهتر تغذیه کنه.

اینجور که معلومه قصدِ جدایی نداری پس باید بشینی و تحمل کنی و روی خودت کار کنیاون زن نباید زیباتر و ب ...

جدی نه خوشگلتره نه خوش اندام تره عکسش رو داشتم همینطوری نشون دوستم دادم نگفتم کیه گفت معمولی باور کن ی بار زن دوستش جلوش بهم گفت چجوری باهاش ازدواج کردی تو خوشگلتری اون شوهرت معمولی

عه عرفان شماهستی؟ چطوری کوره

الان امضاتونو خوندم جریان چیهههه خیلی غم توشه🥺🤦‍♂️

از روی تو معروفمو...

از روی تو محرومممم...

یوسف گرگ ندریده کنعانم......

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

2810