2777
2789
عنوان

دوستای با درک و معتقد بیان راجب ازدواج سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 67 پست
من وقتی رفتم دانشگاه که دوتا فینگیلی داشتمهمسرم اینقدر کمک می کرداز نگهداشتن بچه ها تا کارای خونهچون ...

آخه همیشه نتیجه ازدواج آنقدر خوب نمیشه از شانسم اینطور نشه چی من که آرزومه همچین آدمی 😢

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بيشتر هم دانشگاهياي من متأهل بودن اگه همسر حمايتگري داشته باشي ميتوني ب همه خواسته هات برسي

من آرزومه همچین آدمی ولی میترسم از شانسم اینطور نباشه 

همین دیگه نمی‌خوام نزدیک این چیزا بشم 😭

عزیزم من فکر میکنم یک مقدار بخاطر اضطراب کنکور و برای فرار ازون اضطراب فکر ازدواج توی سرت افتاده 

ذهن ما عملکرد پیچیده ای داره 

فکر میکنی که به ازدواج علاقه پیدا کردی ولی لایه ی زیرش ترس از کنکوره یعنی شاید اگر قرار نبود کنکور بدی اصلا به فکر ازدواج نمی افتادی 

فقط یه حدس بود 

چون خودم وقتی از چیزی می ترسم یهو فکرم درگیر یه مساله ای میشه ولی بعدها دلیلش رو میفهمم

خوب ما هم تو این سن بود فوران هورمون بدن هست علتش اینه شوهر خوب بود ازدواج کن ولی از مسیر زندگیت و ه ...

نه این هدف من نیست ولی میدونین اون هدفی که تو فکرمه انقد سخت و نیاز به تلاش زیاد داره که خیلی راحت میشه از مسیرش منحرف شد برای همین میترسم ازدواج کنم از طرفی با توجه به نیازام نمی‌خوام به گناه بیوفتم

عزیزم همش به خاطر فشار دراساس صبور باش خودت و بیچاره نکن هنوز خیلی فرصت آشنایی با آدم های خفن و عاشق ...

هعییییی اینم قبول دارم 😭

طبیعیه تو این دوران خیالات و تصورات عاشقانه ای برای خودمون بسازیم..شبیه رمانا...اگه میخوای کمتر به ا ...

نه اصلا من بخاطر مسایل دیگه که نمی‌خوام گناه کنم و نیازی که هست رو حلال و بدون گناه برطرف شه میگم دیگه از این واضح نمیشه گفت و اینکه میگم نمی‌خوام تا اینجا که بی گناه اومدم گند بزنم 

نه این هدف من نیست ولی میدونین اون هدفی که تو فکرمه انقد سخت و نیاز به تلاش زیاد داره که خیلی راحت م ...

والا سست باشی تو‌متاهلی بیشتر احتمال گناه افتادن هست 

به هر حال باید رو خودت کار کنی

هعییییی اینم قبول دارم 😭

آهان آفرین دهختر خوب پس تاپیکت و قففل کن و بشین پا درسات و به هیچی فک. نکن یه نگاه به اطرافت بنداز چند تا زن متاهل خوشبخت میبینی الان اگه درست و بخونی. پس فردا چند تا آدم تحصیل کردهه و درست حسابی میان دورت نه هرکی از راه رسید

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
یه نصیحت از من بگیر دوران کنکور دقیقا حس چه دختر چه پسر اینجوریه یعنی کوچکترین تحریکی بشن بیخیال درس ...

همش حقیقته ولی نیازی و ...دارم و نمی‌خوام گناه کنم و چکار کنم 😭

2810