2777
2789
عنوان

دوستای با درک و معتقد بیان راجب ازدواج سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 67 پست
الان موقعیت هایی که برای تو پیش میاد خیلی تاپ نیستنمنم یه دوران همینجوری بودم ولی خیلیا تو این سن تح ...

درسته حرفاتون ولی میدونید من خودم می‌دونم که دارم به گناه نزدیک میشم و اینکه معیار من یه شخصه معتقد و با تقوا و اخلاقشه ظاهر و داریوش در حد معمولی من مشکل ندارم ولی میدونید چون خودم می‌دونم دارم به گناه نزدیک میشم این فکر و حس میاد سراغم

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید عزیزم اعصابم خورد شد هرجا میری تو تاپیکا یه مرد حضور داره اره واقعا موافقم

قربونت برم اسنا که مرد نیستن گلم نر هستن

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

عزیزم همش به خاطر فشار دراساس صبور باش خودت و بیچاره نکن هنوز خیلی فرصت آشنایی با آدم های خفن و عاشق شدن و داری صبور باش

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

طبیعیه تو این دوران خیالات و تصورات عاشقانه ای برای خودمون بسازیم..شبیه رمانا...اگه میخوای کمتر به ازدواج فکر کنی کمتر از اون تصورات کن😉

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

الکی خودتو قانع نکن الان وقت شوهر کردن نیست برو دانشگاه چند ترم بخون بعدا تصمیم بگیر نیازای جنسیتم ب ...

خود .....کنه؟

اصلا میدونید چی میگید بهش

خود...دیوانش میکنه اگه غرقش بشه دیگ نمیتونه ترکش کنه

بعد گناهه

😑😑😑😑😑

...
الکی خودتو قانع نکن الان وقت شوهر کردن نیست برو دانشگاه چند ترم بخون بعدا تصمیم بگیر نیازای جنسیتم ب ...

آخه میدونید مشکل من دقیقاً گناهی که نمی‌خوام باشه چون اینطور زندگیم با ارامشتره تمرکزم بیشتره در کنارش بن احتمال زیاد ازدواج هم تمرکزمو بهم بزنه واقعا تو بد حالتی گیر کردم 😢

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
خود .....کنه؟اصلا میدونید چی میگید بهشخود...دیوانش میکنه اگه غرقش بشه دیگ نمیتونه ترکش کنهبعد گناهه� ...

چه گناهی بابا بهتر از اینکه دوست پسر داشته باشه با اون ... البته منظورم اسی نیست ولی دخترا با جند...بازیشون گند زدن به روابط 

یه نصیحت از من بگیر 

دوران کنکور دقیقا حس چه دختر چه پسر اینجوریه یعنی کوچکترین تحریکی بشن بیخیال درس میشن چه بسا اون تحریک بحث ازدواج باشه 

نکن عزیز دلم سن شما کمه هرچقدرم فک میکنی آدم عاقلی هستی از پس خودت بر میای‌ شوهرت هواتو داره زندگیت شیرینه نه نه اصلا نکن 

سنت کمه و هیچ تجربه‌ای نداری زندگی مشترک و زیر یه سقف بودن 

دوران دوستی و نامزدی و عشق و حال نیست و واقعا ۳۶۰ درجه فرق می‌کنه اون آدم ازت انتظار داره متقابل توام 

فعلا نوجوونی‌ و زمانیکه که تو زندگی مشترک درگیر مشکلی چیزی بشی هیچی از این سخت تر نیس بگی کاش نمی‌کردم کاش الان آزاد بودم الان زود بود باید می‌شنیدم باید میدیدم‌ باید تجربه میکردم بعد میرفتم و اقدام میکردم 

اینا نظر شخصیه من بود و دلم نمی‌خواد سر یه حسی که ۹۹ درصد زودگذره زندگیتو خراب کنی به ریسکش نمیارزه‌ 

آخه میدونید مشکل من دقیقاً گناهی که نمی‌خوام باشه چون اینطور زندگیم با ارامشتره تمرکزم بیشتره در کنا ...

برو بشیین پا درست دختر ببخشید ولیی اینن مردا برا کسی نری..  ببخشید😶😶

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
2810