2777
2789
عنوان

دوستای با درک و معتقد بیان راجب ازدواج سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 67 پست
تو این سن طبیعیه بزار بری دانشگاه معیارات همه عوض میشه

هعییییی آره حق با شماست ولی میبینم می‌خوام گناه کنم سهام میشه این همه مدت بی لکه باشی بعد ...😢

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الکی خودتو قانع نکن الان وقت شوهر کردن نیست برو دانشگاه چند ترم بخون بعدا تصمیم بگیر نیازای جنسیتم با خود ار.... حل کن 

اگر دیگه خیلی دلت شوهر میخواد از خواستگاری ک همه جوره شرایطی ک میخوای داره یمدت آشنا شو تا هم تنها نمونی هم درست تصمیم بگیری

مگه نباید هر شخصی یک حساب کاربری داشته باشد؟؟؟ پس اگر کسی حساب کاربریش به هر دلیلی تعلیق شود حق ساخت ...

جای مرد تو تاپیک زنونه نیس جمع کنین خودتونو شورشو دراوردین مردای نینی سایت کم مونده بزان فقط والا بخدا

عزیزم به یه خانوم رازدار مثل خاله یا عمه حرف دلت رو بزن تا مامان و بابا صحبت کنن

میدونین چیه میترسم حتی اگه شرایطش باشه از هدف ترسیم دور شم من واقعا حتی بیشتر از این موضوع به هدفم علاقه دارم 😭

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
میدونین چیه میترسم حتی اگه شرایطش باشه از هدف ترسیم دور شم من واقعا حتی بیشتر از این موضوع به هدفم ع ...

منم حس تو رو داشتم وای الان دانشجو ام الان تازه میفهمم که آدم معیاراش واقعا عوض میشه

...
جای مرد تو تاپیک زنونه نیس جمع کنین خودتونو شورشو دراوردین مردای نینی سایت کم مونده بزان فقط والا بخ ...

عزیزکم ایت لحن صحبت درسته ؟ایشون خودشون یه پارچه خانومن چیکارش داری بذار از حس زنونگیش لذت ببره 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
میدونین چیه میترسم حتی اگه شرایطش باشه از هدف ترسیم دور شم من واقعا حتی بیشتر از این موضوع به هدفم ع ...

من وقتی رفتم دانشگاه که دوتا فینگیلی داشتم

همسرم اینقدر کمک می کرد

از نگهداشتن بچه ها تا کارای خونه

چون ایشون تو رشته ی حقوق فوق لیسانس داشتن برای من استاد تمام بودن تو همه درسا

خودمم حقوق خوندم

ازدواج مگه قفسه که می‌ترسی زندانی بشین دیگه نتونین زندگی کنین

عزیزکم ایت لحن صحبت درسته ؟ایشون خودشون یه پارچه خانومن چیکارش داری بذار از حس زنونگیش لذت ببره

ببخشید عزیزم اعصابم خورد شد هرجا میری تو تاپیکا یه مرد حضور داره    اره واقعا موافقم

2810