2777
2789
عنوان

الان دیگ مهتابی نمیزنن تو خونه درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 48 پست
خونه ما ۱۵ سالشهتو پذیرایی مهتابی نداریم ولی هالوژن و نور سفید مخفی از کناره های لوستر داریمولی تو ا ...

تو پذیرایی گذاشته چند تااا😑

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نفمیدم چی گفتی

خلاصه یه پسره از شماره های زندان دو ساله بلاکش کردم الان دیدم یه خط ناشناس زنگ میزنه برداشتم دیدم اونه بعد قطع کردم بلاک کردم میگم واسه همین جواب دادن واسم دردسر درست نشه یا با یه جواب دادن گوشیمو هک نکنه؟؟

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

مهتابی دراز بدرد افیسی جایی میخوره

گرچه من دو تا کوتاه توی اشپزخونم زیر کابینای بالایی هست و واقعا خوب و کاربردین ولی نورِ مهتابی طور توی لامپای دیگه با شکلای دیگه هم هست

ما هم جدیدا یکی از اتاقارو بازسازی کردیم ، مهتابی نزدناصلا روشنایی ندارهمهتابی خیلی خوبهکلی هم مهتاب ...

کلا خونه روشنه پنجره اینا زیاد داره 

نیازی نداره ب مهتابی🤦🏻‍♀️

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
کلا خونه روشنه پنجره اینا زیاد داره نیازی نداره ب مهتابی🤦🏻‍♀️

معمولا ما مهتابی شب روشن میکنیم نه روز و نور و پنجره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چرا باید دردسر بشه واست؟چه استرس بیخودیه بخودت میدی

خودش اونوقتا میگف خط کاری یا بی نام واسشون زندان میفروشن باهاش خلاف میکنن میترسم داستان نشع واسم کاش جواب نمیدادم

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

چه دردسری مثلا؟

خط دزدیه دیگه تو زندان دستشون باهاش خلاف میکنن میگم یه وقت با جواب دادن واسم دردسر نشه

سراسره خونمون هالوژن هست ولی ۲تا از این مهتابی ها تو پذیرایی هست یکی هم تو آشپزخونه تو اتاق خاب ها هم هرکذوم یکی هست چون هیچیی بنظرم نورش مثله مهتابی نیست ولی بازم سلیقه اییه میتونین بگین بکنه 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
خلاصه یه پسره از شماره های زندان دو ساله بلاکش کردم الان دیدم یه خط ناشناس زنگ میزنه برداشتم دیدم او ...

ولی چقدر کارتون زشته که وسط تاپیک مردم مطلب نامربوط میذارین..

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
خودش اونوقتا میگف خط کاری یا بی نام واسشون زندان میفروشن باهاش خلاف میکنن میترسم داستان نشع واسم کاش ...

اصلااااا غمت نباشه

درسته هر کی هر کیه مملکت

ولی نه تا این حد عزیزم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
2810