2777
2789

اصلا بزنن هم وقتی ما دوس نداریم باید برقکار ب حرف ما گوش بده دیگ ؟؟؟؟

ما گفتیم نمیخوااایم ب هیچ عنوان 

بااااز چند تا چند تا گذاشته 

فردا میاد بگیم همشو برداره ؟ نظرتون

اعصاب خوردی درست کرده برامون

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

بچه ها از زندان یه پسره ۱۰ سال پیش باهاش رفیق بودم الان بهم با یه خط ناشناس که تو زندان بهشون میفروشن زنگ زده از ( همه جا شماره های زندان و بلاکش کردم) حالا الان میترسم این خط داستان درست کنه بهم فقط جواب دادم دیدم اونه بعد دو دقیقه قطع کردم بلاکش کردم آیا واسم دردسر درست میشه؟؟ ترخدا بگید دارم دیوونه ميشم

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم جدیدا یکی از اتاقارو بازسازی کردیم ، مهتابی نزدن

اصلا روشنایی نداره

مهتابی خیلی خوبه

کلی هم مهتابی های شیک و لاکچری تو بازار هست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
بچه ها از زندان یه پسره ۱۰ سال پیش باهاش رفیق بودم الان بهم با یه خط ناشناس که تو زندان بهشون میفروش ...

چرا باید دردسر بشه واست؟

چه استرس بیخودیه بخودت میدی

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

خونه ما ۱۵ سالشه

تو پذیرایی مهتابی نداریم ولی هالوژن و نور سفید مخفی از کناره های لوستر داریم

ولی تو اتاق خواب مهتابی کوچیک داریم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
جاشو میزارن معمولا برقار میتونی بجاش چیزای دیگه نصب کنید

اخه ما گفتیم کلاااا نذار باااز کار خودشو کرده 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
بچه ها از زندان یه پسره ۱۰ سال پیش باهاش رفیق بودم الان بهم با یه خط ناشناس که تو زندان بهشون میفروش ...

بعد ده سال چرا زنگ زده!؟ از همون ده سال پیش زندان بوده؟؟ چجوری شماره ات حفظه 

2810