2777
2789

اینکه یچیزایی سرم اومده که به هیچکس نمیتونم بگم مجبورم تو خودم دفنش کنم

چیزایی که بقیه میبینن و میدونن دغدغمه فقط درسه

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه یچیزایی سرم اومده که به هیچکس نمیتونم بگم مجبورم تو خودم دفنش کنمچیزایی که بقیه میبینن و میدون ...

دقیقا

منم هر روز بخاطر ی سری اتفاقات میمیرم و زندهمیشم

گیجی مذهبی چرا؟ پیش آدمای درست و خوب برو کمکت کنن

چون از رحمت نا امیدم یکم خدا رو باور دارم اما از ندیدن لطفش خسته ام واسه همینه مرسی از راهنماییت❤️❤️❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

افسردگی حاد دارم

ی مشکلاتی جلو راهمه ک نمیزارن حالا حالاها باسعیدم عقدکنم

استرس دارم ک نتونمم تا سن ۲۵یه دبیر زبان موفق شم😕

میخواستک مغازه اجاره کنم پول رهنی که داشتم خرج ضرر مالی شد

اگ بتونم مغازه اجاره کنم وضعیت مالیم خیلی بهترمیشه ک تا پول میاد دستم سریع خرج ضررمیشه😑

چون از رحمت نا امیدم یکم خدا رو باور دارم اما از ندیدن لطفش خسته ام واسه همینه مرسی از راهنماییت❤️❤️ ...

به دعا ادامه بده 

امام علی میگن در هر خونه ای رو زیاد بزنید بالاخره باز میشه

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

دقیقامنم هر روز بخاطر ی سری اتفاقات میمیرم و زندهمیشم

باور کن از همون ۷.۸ سالگیم وارد کلی مشکلات شدم

فقط تنها چیزی که باعت میشه به زندگی ادامه بدم اینه که وقتی به قبل نگاه میکنم میبینم این همه اتفاقو پشت سر گذاشتم ولی هنوز زندم یعنی خیلی قویم🥲

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»