2777
2789

الان بهش فکر میکنم اینکه اون چیزی که باید از پدر بگیرم حمایت و محبت مردونگی تکیه گاه بودن و هیچوقت تجربه نکردم من بابام یه خاله زنک و چشم چرون بود حسی که اون بهم میداد ترس و اظطراب و افسردگی...

ولی الان اونارو از دوس پسرم میبینم این که  حمایت و امنیت رو دارم  به لطف اون تجربه میکنم 

خوشحالم که شجاعت به خرج دادم و تجربش کردم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه که شجاعت به خرج داده و دیدی که همه مث هم نیستن اما پدرت بفهمه با این ویژگی هایی که گفتی برات بد ...

رابطمو باهاش کم کردم دیگه کاری بهم نداریم

اون الان سرگرم خیانت و کثافت کاریاشه

رابطمو باهاش کم کردم دیگه کاری بهم نداریماون الان سرگرم خیانت و کثافت کاریاشه

انشالله که عزیزم با پارتنرتم به جاهای خوبی ختم بشه رابطتون 

و باعث ازارت نشه 

و خدا ی نگاهیم به پدرت کنه 

واقعا ناراحت شدم برات

روزای خوب توی راه😎✌🏻

انشالله که عزیزم با پارتنرتم به جاهای خوبی ختم بشه رابطتون و باعث ازارت نشه و خدا ی نگاهیم به پدرت ک ...

ناراحت نشو گلم من یه دختر قوی و مستقلم خیلی وقته برام اهميتی نداره و زندگی خودمو دارم💪☺❤

ناراحت نشو گلم من یه دختر قوی و مستقلم خیلی وقته برام اهميتی نداره و زندگی خودمو دارم💪☺❤

خداروشکر گلم 

انشالله همیشه در همه مراحل زندگیت موفق باشی 

خوشحالم از اینکه دخترای قوی مثل شما هنوزم هستن❤️🌹

روزای خوب توی راه😎✌🏻

انشالله پایدار باشین😍😍

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

کاش منم میتونستمم این ذهنیتم و تغییر بدم کاشششش

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

امیدوارم به قدری خوشبخت بشی که دیگه هیچ تلخی گذشته ای آزارت نده جانم🥰

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

برای خودت خوشحالم اما دلم عمیقا برای مادرت به درد اومد

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
کاش منم میتونستمم این ذهنیتم و تغییر بدم کاشششش

اگه بدونی من چقدر مقاومت کردم آنقدر اومد باهام صحبت کرد  این و اون رو واسطه کرد و... تا قبول کردم

من قصدم این بود تا آخر عمر تنها زندگی کنم و هیچ جنس مخالفی رو وارد زندگیم نکنم😑😁

امیدوارم بتونی و آدم خوبی سر راحت قرار بگیره💜

ممنونم از انرژی مثبتی که بهم دادی عزیز دلم شما هم همینطور🙏❤

فدای شما😍😍😍

2810