2777
2789
عنوان

دارم جدا می شم ولی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 50 پست
سلام عزیزم و ممنونم بابت وقتی که گذاشتی با خوندن پیامت گریه م گرفت و همه اون روزا از جلو چشمم گذشت.. ...

خواهش میکنم خانمی 

مطمئن باش که میتونی، باید بتونی. شما ی خانم موفق هستی، همه مون اشتباهاتی تو زندگی مون داشتیم، مهم تصمیم گرفتن هست که شما این کار رو کردی. با تمام وجودم با نی نی تو دلم، برات آرزو میکنم بهترین ها رو پیش رو داشته باشی و دلت قرار بگیره. توکل کن به خدا. همه چیز درست میشه بهتر از اونی که تصور ش رو بکنی، فقط حتما حتما خودت رو بسپار به خدا.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزززم . خوب کاری کردی . واقعا با بعضی مردا ی دقیقه بیشتر موندن عمر تلف کردنه .

نه اونقدا هم سخت نیست فقط باید قاطع شد 

من بچه هام الان خیلی بهتر شده اوضاع همه چیشون چون شاهد بحث و دعوا نیستن خیییلی بهترن 

هر چند اون خلا نبود مادر هست ولی باز از اون جو براشون بهتره 

منم چاره ای نداشتم وقتی خودشم دیگه تمایل به ادامه دادن نداشت چاره ای نداشتم جز جدایی

نه اونقدا هم سخت نیست فقط باید قاطع شد من بچه هام الان خیلی بهتر شده اوضاع همه چیشون چون شاهد بحث و ...

اره عزیزم بالاخره شرایط زندگیا باهم فرق داره . کار خوبی کردی . مهم آرامش خودتونه ..... 

اونو هم بذارش بره پی لیاقتش