2777
2789
عنوان

دارم جدا می شم ولی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 50 پست
عزیزم ببخشید آدم یه پرنده نگهداری میکنه وایستش میشه چه برسه به زندگی با یه کسی که مطمنا رابطه داره و ...

آخه خیلی وقت بود منتظر بودم راضی به طلاق بشه.این همه اصرار به جدایی داشتم اون وقت الان دارم جون می دم 😔

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری . تا یه مدتی اینطوری هستی . ولی دندون لقو بنداز دور . خونریزی داره ولی دندونای سالمتو کج نمی ...

آره کلا این زندگی که ما داشتیم فایده نداشت.نه آینده ای نه انگیزه ای.همه ش ترس و دعوا…

آخه خیلی وقت بود منتظر بودم راضی به طلاق بشه.این همه اصرار به جدایی داشتم اون وقت الان دارم جون می د ...

خب بیشتر فکر کن

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

اگه اهل خیانت و مواد نیست جدا نشو کمکش کن کار پیدا کنه بهش اعتماد بنفس بده از کجا معلوم طلاق گرفتی شوهر بعدیت ایرادای بزرگتر نداشته باشه همین خیانت و مواد و کتک بدترین مشکلات تو زندگی هستن 

اگه اهل خیانت و مواد نیست جدا نشو کمکش کن کار پیدا کنه بهش اعتماد بنفس بده از کجا معلوم طلاق گرفتی ش ...

خیلی کمکش کردم تا الان.کلا سر به راه نمی شه و گوش نمی ده.کار خودش و می کنه.منم خسته شدم.البته الانم اومدم خونه مامانم اینا.اونا راضی نمی شن دیگه برگردم.

2810