2777
2789
عنوان

خیلی از دست مادرم حرص میخورم

80 بازدید | 12 پست

اطرافیانم با بچه دارن با این حقوق زندگی میکنن و میرسونن بعد پدر مادر من که دوتا ادمی هستن که سنی ازشون گذشته خرج قروفر ندارن رستوران نمیرن مسافرت نمیرن خرج بچه نمیدن نمیرسونن چون مادرم حداقل ۶۰ درصد حقوق پدرمو خرج خیرات میکنه برای برادرم هر هفته غذای پر خرج خیرات میده بهش بگی این چکاریه هم گریه زاری میکنه میگه ولم کنید اینقد رفت رو مخم کلن قیدشو زدم فقط دلم برای پدرم میسوزه که گیر اینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی برادرت فوت شده؟ خدا رحمت کنه 

دل مادرت خونه 

ولی مثلا بگو مادر بیا ختم قرآن بگیریم واسه داداش هر روز یه جز بخونیم یا بگو بیا باهم نماز قضا بخونیم دلش آروم تر بشه

آخی برادرت فوت شده؟ خدا رحمت کنه دل مادرت خونه ولی مثلا بگو مادر بیا ختم قرآن بگیریم واسه داداش هر ر ...

ببخشید یه بخش دیگه از حقوق پدرمو هم خرج همین چیزا میکنه واسش قران بخونن 

ببخشید یه بخش دیگه از حقوق پدرمو هم خرج همین چیزا میکنه واسش قران بخونن

خب بگو خودمون بخونیم 

یا عضو گروه های قرآنیش کن الان مادر من عضوه همش واسه اموات گروهی میخونن این ماه به نام مادربزرگم ختم میکنن قرآن رو

اخههه بنده خدا مادرت باید تحت نظر روانشناس باشه یجور افسردگیه دیگ دست خوذش نیس میخواد اتیش دلشو خامو ...

اره ماشالله خوش خوراک بود الان هر چی میخوان بخورن اول باید مامانم گریه کنه اشتهای همه رو کور کنه بعد غذا خورده بشه