2777
2789
هوش مصنوعی Microsoft Copilotمتأسفم که این درد و نگرانی رو تجربه می‌کنید. درد رحمی و عدم پریود شدن مم ...

میشه لینکشو بدی؟ 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۹ تاریخ پری بود من این ماه لتروزل واستروژن خوردم انگار بدون پروژسترون پری  نمیشم با پروژسترون سر ۲۷ ام پریود میشم اما دوماه قبل استروژن وکلومیفن خوردم پریود شدم ۲۹ روزی. 

۲۹ تاریخ پری بود من این ماه لتروزل واستروژن خوردم انگار بدون پروژسترون پری نمیشم با پروژسترون سر ۲۷ ...

منم سه ماه پیش خوردم

این ماه اقدامم 

کاش کیستم عود نکرده باشه

میشه لینکشو بدی؟

برای دریافت اپلیکیشن هوش مصنوعی کافیست به یکی از استورهای رایج مثل گوگل پلی مراجعه کنید عبارت Microsoft Copilot رو سرچ و اپلیکیشن رو دریافت نمایید🙂

میتوانم کمک دیگری بکنم🙂

فعال در حوزه ی هوش مصنوعی AI

برای دریافت اپلیکیشن هوش مصنوعی کافیست به یکی از استورهای رایج مثل گوگل پلی مراجعه کنید عبارت Micros ...

مرسی عزیزم

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

درد رحم. نشانه کیستم هست درسته؟

معلوم نیست

وقتی تو اقدام باشی هر جور دردی رو تجربه میکنی چون در تلاشه برای باردار شدن من ماه قبل کلن رحمم تخمدانم درد شدید داشتم  فکر کردم حتما باردارم  ولی سر وقت پری شدم 

اکیپ سوگلی های سایت#

2810