عزیزم یه لینک میزارم تعداد صفحاتش زیاده ولی تجربه معصومه جان و دیگر اعضای قدیمی سایت هست
بخون و استفاده کن اینجا کسی همچین دقیق و کامل جوابت نمیده
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس انداز اونم از نوع مخفی برای هر زنی نیازه مخصوصا تو این دوره که زندگیا به مو بنده
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
پس انداز خودش مبحث خیلی بزرگیه، برای مبالغ کم طلا خوبه و مبالغ بیشتر خونه و زمین...من خودم تا پارسال حداقل ماهی 0.5 گرم رو پس انداز میکردم که با افزایش قیمت طلا ماهی 0.3 رو پس انداز میکنم😅😂
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
من یک ماه پس انداز مخفی شروع کردم اما نمیدونم با پولم چی بگیرم احتمالا ربع سکه بگیرم کسی میدونه رب ...
عزیزم منم مثل شما دنبال خرید سکه بودم پولم کم بود رفتم سهم سکه یا طلا خریدم
اگر کد بورسی داری، میتونی سهمش رو بخری
چه نوع طلایی میگیرید تا الان چند گرم پس انداز کردید گلم
من پارسیان میگیرم واسه وزنای کم بعد که زیاد شد وزنش تعویض میکنم، اگر چیز مشخصی بخوام(مثلا انگشتری چیزی) اول میگردم دنبال دست دومش تا نهایت 7 درصد ولی اگه دست دوم پیدا نکنم نو در حد 10 درصد میخرم. تا الانم امار درست دستم نیست ولی حدود 1 سال- 1 سال و نیم که دارم سفت و سخت پس انداز میکنم و حدودا شاید 20 گرم یا کمتر پس انداز کرده باشم