2777
2789
عنوان

این ساعتا داره سخت میگذره تحملم کمه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 54 پست
فراموش کردن سخته قصدمونم ازدواج بودهردعوایی میشد میگفت هیچوقت جدا نمیشیم دارم دیوونه میشم

قصدش اگه واسه ازدواج جدی بود هرگز شمارو رها نمیکرد دنبال بهانه بوده بره حتی اگه برگشت دیگه اصلاً محلش نزار

مامانم تعریف میکنه قبلا اگه یه پسری رو دختر اسمش میموند دیگه پسره خودشو میکشت که ازدواج کنه با هر سخ ...

ماردت خوب گفته

ما همه فامیل درو همسایه میدونن

بابام🥲

اینا منو بیشتر عذاب میده

خدایا به امید خودت♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هر وقت این اواخر حتی ی بحث کوچیک عصبی میشد میزد بلاکم میکرد میگفت برو زنگ ک میزدم میخندید میگف شو ...

حس میکنم خیلی تحت فشار روانی هست

صد در صد مطمئن باش خودش برمیگرده 

تو اصلا پیامش نده خودش میاد

پسرا این حسی که تو الان داری رت دو یا سه هفته بعد از قطع رابطه دارند

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂

هعی خواهر

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
ای خدا این چه وضعشه هرجارو میبینم این پسرا دخترای احساساتی رو گول زدن چرا ما دخترا وقتی عاشق میشیم ع ...

این برا من خدا بود

جدی میگم 

انقدری دوستم داشت صبحش بهم ریلز فرستاد عاشقانه

ولی ببین دیگع چکارم کرد

خدایا به امید خودت♥️
2810