ماه_تابان_1 مدیر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 1338 عنوان این ساعتا داره سخت میگذره تحملم کمه😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 54 پست کی حالم خوب میشه نمیخوام دیگ پیامی چیزی بدم چون التماس کردم خیلی خودمو بی ارزش کردم از بعد خدافظی ن اون پیام داد نه منگفت دیگه نمیتونم چرا اینطورین پسراقشنگ دلمو شکوند خیلی بد شکوند ۳ سال موندن مگه کمه واقعا دارم دیوونه میشم خدایا به امید خودت♥️ دیروز | 20:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرنت عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1590 فراموش کردن سخته قصدمونم ازدواج بودهردعوایی میشد میگفت هیچوقت جدا نمیشیم دارم دیوونه میشم قصدش اگه واسه ازدواج جدی بود هرگز شمارو رها نمیکرد دنبال بهانه بوده بره حتی اگه برگشت دیگه اصلاً محلش نزار
ماه_تابان_1 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 1338 مامانم تعریف میکنه قبلا اگه یه پسری رو دختر اسمش میموند دیگه پسره خودشو میکشت که ازدواج کنه با هر سخ ... ماردت خوب گفتهما همه فامیل درو همسایه میدوننبابام🥲اینا منو بیشتر عذاب میده خدایا به امید خودت♥️
strange_r عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 363 ما هر وقت این اواخر حتی ی بحث کوچیک عصبی میشد میزد بلاکم میکرد میگفت برو زنگ ک میزدم میخندید میگف شو ... یه مدت بهش فرصت بده و با خودش خلوت کنه به نظرم خودش برمیگرده
آروشا_r عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 6433 ما هر وقت این اواخر حتی ی بحث کوچیک عصبی میشد میزد بلاکم میکرد میگفت برو زنگ ک میزدم میخندید میگف شو ... حس میکنم خیلی تحت فشار روانی هستصد در صد مطمئن باش خودش برمیگرده تو اصلا پیامش نده خودش میادپسرا این حسی که تو الان داری رت دو یا سه هفته بعد از قطع رابطه دارند روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 38361 چقدر همه پسره رو قضاوت میکنن و بدتر میکنن شرایط استارتر رو 😕 با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
آرنت عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1590 عزیزمی😍چه باحال گفتی😁 قلبمی❤️❤️ خیلی کم پیش میاد نظرات کاربرا رو بخونم تایید کنم الآن نظر شمارو خوندم خیلی عاقلانه و پخته بود👌
لبخند_آبنباتی عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 6486 چه مدتی باهم دوست بودید؟ 2سال لعنت به ذات و وجودت افغانی....
ماه_تابان_1 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 1338 چقدر همه پسره رو قضاوت میکنن و بدتر میکنن شرایط استارتر رو 😕 چطور🫠 خدایا به امید خودت♥️
لبخند_آبنباتی عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 6486 قلبمی❤️❤️ خیلی کم پیش میاد نظرات کاربرا رو بخونم تایید کنم الآن نظر شمارو خوندم خیلی عاقلانه و پخته ... فدات دوستم😘 لعنت به ذات و وجودت افغانی....
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 38361 چطور🫠 شاید دوست پسرت واقعا تحت فشار بوده دلیل نمیشه چون دوست پسرته یا دستتو گرفته اهل زندگی نباشه 🫠 با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 9369 هعی خواهر خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
ماه_تابان_1 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 1338 ای خدا این چه وضعشه هرجارو میبینم این پسرا دخترای احساساتی رو گول زدن چرا ما دخترا وقتی عاشق میشیم ع ... این برا من خدا بودجدی میگم انقدری دوستم داشت صبحش بهم ریلز فرستاد عاشقانهولی ببین دیگع چکارم کرد خدایا به امید خودت♥️
آروشا_r عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 6433 2سال چه رابطه ی سالمی 🙃خوشبت ترین باشید♥ روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂
لبخند_آبنباتی عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 6486 چه رابطه ی سالمی 🙃خوشبت ترین باشید♥ فدات عزیزمشما هم همینطور♥️♥️ لعنت به ذات و وجودت افغانی....
آروشا_r عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 6433 فدات عزیزمشما هم همینطور♥️♥️ نشیی♥ممنونم🫂 روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂