2777
2789
عنوان

این ساعتا داره سخت میگذره تحملم کمه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این برا من خدا بودجدی میگم انقدری دوستم داشت صبحش بهم ریلز فرستاد عاشقانهولی ببین دیگع چکارم کرد

بمیرم برات میدونم چه حسی داری 

نمیدونم چند سالته ولی به عنوان یه خواهر بهت میگم عزیزم میدونم سخته اما ولش کن همینقدر بدون اون آدم لیاقت عشق تورو نداشت دیگه هم وارد هیچ رابطه ای نشو همین الان بشین برای خودت یک هدف مشخص کن مثلا زبان شروع کن زبان یاد بگیر چه میدونم شروع کن خیاطی یاد بگیر شروع کن آرایشگری یاد بگیر یا اگه امکانش هست درست رو ادامه اون بی معرفت رو ول کن تو لیاقت بهترین هارو داری عزیز دلم🥰

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

بمیرم برات میدونم چه حسی داری نمیدونم چند سالته ولی به عنوان یه خواهر بهت میگم عزیزم میدونم سخته اما ...

خدا نکنه 🌸🌸

ادم شماهارو داره از خدا چی میخواد 

با دوستم یساعت حرف زدم حالم خوب شد و شما 

سلامتباشی همیشه🥰🥰

هدف ک زیاد داشتم برا زندگیش ولی نمیخواد بشه 

چقدر پس انداز کردم از حقوقم ک بلکه نیاز داشتیم کاری کنیم ببین دیگا من چقدر بفکرش بودم 

ولی اون منو عین چی ...

دقیقا دیگل ماله خودمم من دوتا رابطه بد داشتم 

اینم همینکارو باهام کرد و دیگه ام فکر ازدواج نمیکنم🥲

خدایا به امید خودت♥️
تو تاپیک قبلی مفصل کنم با یه بحث کوچیک منو از همه جا بلاک کرده و بهش دسترسی ندارم مشکل من این هست که ...

ببخش کامنتتونونخوندم 

شما ازدواج کردین ؟یا مصل من دوسید 

ینی فکر گرد ب خانوادش ببی احترامی شده؟بنظرم اگ دوست هستید اینکخ برا ی حرف کوچیک اینجوری میکنه  و طرف خانوادش هست تو زندگی خیلی اذیت میشین 

۳۰ سال مگه سنیه؟🙄

خدایا به امید خودت♥️
ببخش کامنتتونونخوندم شما ازدواج کردین ؟یا مصل من دوسید ینی فکر گرد ب خانوادش ببی احترامی شده؟بنظرم ا ...

نه ازدواج کردیم 

خیلی حالم داغونه 

تک تک لحظات داره برام سخت می گذره 

سی سال سن بالایی نیست ولی دیگه من نمیتونم به بقیه اعتماد کنم 

من دیگه تحمل شکست ندارم 

واقعا تحمل ندارم 

ظرف روانم سرریز شده 

نه ازدواج کردیم خیلی حالم داغونه تک تک لحظات داره برام سخت می گذره سی سال سن بالایی نیست ولی دیگه من ...

درست میشه عزیزم ازدواجه کار خیلی سطحی نیس مثل من ک بتونه ولم کنه بره 

میاد 

با گوشی یکی بهش زنگ بزن و عذر بخواه 

تنها کاریع ک میشه کرد 🥺

خدایا به امید خودت♥️