دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچهها در این سن انرژی زیادی دارند و کنجکاوی زیادی هم دارند که میتونه کارها رو کمی سخت کنه. در اینجا چند راهکار برای سرگرم کردن بچه ۱۶ ماهه که ممکنه مفید باشه:
### فعالیتهای حرکتی 1. **رقص و موسیقی**: بچهها عاشق حرکت و رقصیدن به موسیقی هستند. چند آهنگ شاد بذارید و با هم برقصید. 2. **بازی با توپ**: توپهای نرم و کوچک برای این سن مناسب هستند. میتونید توپ رو غلت بدید و از بچهتون بخواید اون رو برگردونه.
### فعالیتهای خلاقانه 1. **رنگآمیزی و نقاشی**: با استفاده از رنگهای غیرسمی و کاغذ، بچهتون رو تشویق به نقاشی و رنگآمیزی کنید. البته باید همیشه نظارت داشته باشید. 2. **کاردستیهای ساده**: با استفاده از کاغذ، چسب و قیچی (با نظارت شما) کاردستیهای سادهای درست کنید.
### فعالیتهای حسی 1. **بازی با خمیر بازی**: خمیر بازی (مثل خمیرهای غیرسمی) برای بچهها جالب و سرگرمکننده است. 2. **بازی با آب**: پر کردن یک کاسه بزرگ با آب و گذاشتن چند ظرف و اسباببازی در اون میتونه برای بچهها خیلی سرگرمکننده باشه.
### بازیهای آموزشی 1. **پازلهای ساده**: پازلهای با تکههای بزرگ و ساده میتونن به تقویت مهارتهای شناختی کمک کنن. 2. **کتابهای تصویری**: خواندن کتابهای تصویری با تصاویر جذاب میتونه توجه بچهتون رو جلب کنه.
### خارج از خانه 1. **پیادهروی در طبیعت**: بردن بچه به پارک یا فضای باز میتونه انرژیشون رو تخلیه کنه و برای شما هم فرصتی برای استراحت باشه.
### همراهی دیگران 1. **تبادل تجربه با دوستان**: اگر دوستانی دارید که بچههای همسن و سال دارند، میتونید با هم تبادل تجربه کنید و بچهها رو برای بازی به همدیگه بسپارید.
همیشه به یاد داشته باشید که بچهها در این سن نیاز به توجه و همراهی زیادی دارند و این مرحله به مرور بهتر میشه. شما کار بزرگی انجام میدید و تمام تلاشتون قابل تحسینه.
آیا این نکات به شما کمک کرد؟ اگر سوال دیگهای دارید یا به مشاوره بیشتری نیاز دارید، من اینجا هستم. 💖🌟
هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشینهای هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونهای همانند ذهن انسان عمل میکنند و میتوانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.