2777
2789
عنوان

مهمون دارم غذا چی درست کنم پیشنهاد بدین تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این وقت سال برگ دلمه کجاس😂

کنسرو همیشه استفاده میکنم

همیشه هست

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

بچه ها شما چجوری چند مدل غذا و دسر درست میکنین بعد همه چیزم مرتب خونه تمیز خودتونم خوشگلو آماده پذیرایی از مهمونین؟!؟! 

من هفته پیش شام مهمون داشتم،فسنجون درست کردم با سالاد ماکارونی و سالاد کاهو ژله آجیل شیرینی میوه.... 

بعد اینا ساعت ۸اومدن ببین من آشولاش خسته بدون آرایش فقط بدو بدو لباس مرتب پوشیدم.... 

همیشه دوس دارم سفره و میزم رنگارنگ و پر باشه ولی واقعا نمیتونم،مگر اینکه از بیرون غذا بگیرم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
مرغ پرتقالی خوشمزس؟خیلی تو اینستا دیدم ولی دودلم خوب میشه واقعا؟

نه سلیقه ایه. به نظر من که اصلا خوشمزه نیست. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
چه خوببب🤔

ببین داخل بطری نوشابه خانواده . سه چهارتا برگو میذاریم رو هم دیگه رول میکنیم ک از شیشه بره داخل . پر میکنیم با یه ته قاشقی چیزی فشرده ش میکنیم . حالا هم میشه اب نمک بریزی بذاری تو انباری یا جای خنک یا  هم همونطور خالی آب نریز درشو ببند . بذار تو یخچال هر وقت بخوای تازه ی تازه س . من خودم امسال ریختم داخل نایلون زیپ کیپ گذاشتم فریزر

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بچه ها شما چجوری چند مدل غذا و دسر درست میکنین بعد همه چیزم مرتب خونه تمیز خودتونم خوشگلو آماده پذیر ...

من اکثرا یا خورشتامو از قبل ژله رو شب قبل میذارم و میومم میشورم میذارم یخچال فرداش دیزاین میکنم 

یا اگر بخوام همون روز شروع کنم از ۸ صبح دست به کار میشم اکثرا هم تا۵ تمومه کارام و ب خودم میرسم مهمونامون اکثرا سمت خودم ۶ میان فامیلا شوهر ۸ ک فامیل شوهر باشن تا ۸ استراحت 😃

بچه ها شما چجوری چند مدل غذا و دسر درست میکنین بعد همه چیزم مرتب خونه تمیز خودتونم خوشگلو آماده پذیر ...

از اول مدلمون این شکلی بوده

دستمون فرزه.

بعد ک اومدم خونه خودم.تمیز کاری خونه ، و ژله و سالاد

و بعضی چیزا ک دو مرحله ای هست اژ شب قببل درست میکنم.

صبح روز مهمونی هم غذاهعی اصلی رو میزازم

میزم رو میچینم

ظرفامو اماده میکنم

ساعت ۷ برنج رو اماده میکنن ولی دم نمیزازم

دوش میگرم و اماده میشم

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

سالاداتو از صبح اماده کن یا از شب قبل .میوه و اینام اماده س ک . فقط غذای اصلی موند دیگه چجور دیر اماده شدی . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
2810