2777
2789
عنوان

چیکار کنم حال شوهرمو بگیرم آیا طلاق بگیرم یا کاری دیگه کنم قهر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کافیه براش آخه؟ آخه غلط کرده اسم اونو آورده‌. میدونم میمیرع براما دیشبم با عشق داشت میگفت که مثلا ای ...

این  طرز فکر و حرف زدن  ادامه بدی

مطمئن  باش   شما  هم  چند صباح  دیگه    بای بای

انگار داری  درباره  نوکرت حرف میزنی

یه چیزی میگم دلت نریزه اما، حدس می‌زنم شوهرت هنوز دلش پیش اون خانوم مونده، وگرنه چه لزومی داره تند تند حتی به بدی از خانوادش و خودش یاد کنه، منم دوران عقد جدا شدم و بعدش ازدواج کردم اما حتی یکبار هم پیش شوهرم اسم اون قبلی رو نیاوردم، چون اصلا برام مهم نبوده و دوسش نداشتم، اما شوهرت چپ راست حرف رو میکشونه سمت اونا، شرط بذار بگو اگه یکبار دیگه اسم اون دختره رو بیاری هرچی دیدی از چشم خودت دیدی

اولا بهش بگومعلوم بودن مو اونم به قول خودت یه کم، بی حیایی نیستاینو اول واسش روشن کن، چون معنی بی حی ...

خیلی مذهبین و منم با این مشکل ندارم دختره اهل پارتی خانوادگی و بی بندو بار بودن مشکل من اینه چرا اسمشو اورد

همیشه میگم اگه بی حجابین و خونواده ی آزادی دارین ، روز خواستگاری و دوران نامزدی جوگیر نشین خودتو محجبه و مقید نشون بدین

بلاخره خسته میشین

همیشه خودتون باشین

عقاید و مذهب خودتون رو بخاطر دیگران تغییر ندین

همسر آدم باید طرف رو همون جور که هست بخواد

مرد اگه دختر محجبه میخواد ، بره خواستگاری دختر محجبه

اینکه بخواد به زور تغییرش بده ، زندگی هر دو به مشکل میخوره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
بعدم به قول خودت هر شش ماه از اونا بد میگهتو هم نمیخواد تند بریبهش بگو چه خوب چه بد دیگه نمیخوام اسم ...

هیچوقت خوبیشونو نمیگه همیشه بدی ولی واقعا بدم میاد بشنوم 

چرا گفت همون موقع با اون ازدواج کرده بودم اگه بی حیای میپسندیدم؟؟ غلط کرد گفت. از دیشب صدبار گفته به ...

والا منظورشو بد فهمیدی

فک کنم تو از اونایی که از کاه کوه میسازی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من تاپیک قبلی و حرفای همسرتون رو یادمه. همسرتون خیلی خوب گفته بود. شما یه مقدار حساسیتت بالائه. شاید از نظر من اینجوریه. ولی شما خیلی عکس العمل تندی نشون میدید.

برای من سوال شده وقتی مسأله حجاب برای همسرتون اینقدر مهم بوده، چرا شما اینقدر بی خیال رفتار کردی؟! من باشم میگم همسرتون حق داره از دست شما ناراحت باشه. بازم با این حال ایشون اینجوری رفتار نکرده و بخاطر حرفش معذرت خواسته.

یه چیزی میگم دلت نریزه اما، حدس می‌زنم شوهرت هنوز دلش پیش اون خانوم مونده، وگرنه چه لزومی داره تند ت ...

نه نمونده بد میگه ازشون. ببین خیلی دروغگو بودن و ضربه بدی از دروغاشون خورده ی حس تنفر عجیب داره ازشون و همشون خداروشکر میکنن منو گرفتن

من تاپیک قبلی و حرفای همسرتون رو یادمه. همسرتون خیلی خوب گفته بود. شما یه مقدار حساسیتت بالائه. شاید ...

شما آقا هستید؟ اخه چرا حرف اون دختره رو زده؟؟ نکنه فکرش درگیرش

یه چیزی میگم دلت نریزه اما، حدس می‌زنم شوهرت هنوز دلش پیش اون خانوم مونده، وگرنه چه لزومی داره تند ت ...

مقایسه میکنه خوبی های منو با بدی های اون و میگه خداروشکر😑

نه نمونده بد میگه ازشون. ببین خیلی دروغگو بودن و ضربه بدی از دروغاشون خورده ی حس تنفر عجیب داره ازشو ...

کلا شرط بذار بگو حتی اسمشم فراموش کن، بگو من نمیخام حتی به بدی هم اسمش رو به زبون بیاری و از اون و خانوادش حرف بزنی، وگرنه گلم حتی ازش بد هم بگه با شنیدن اسمش تو اعصابت خورد خاهد شد، کاری کن از ترسش اسم طرف رو تا ابد به زبون نیاره

2810