2777
2789
عنوان

چیکار کنم حال شوهرمو بگیرم آیا طلاق بگیرم یا کاری دیگه کنم قهر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کافیه براش آخه؟ آخه غلط کرده اسم اونو آورده‌. میدونم میمیرع براما دیشبم با عشق داشت میگفت که مثلا ای ...

بنده خدا چه کار اشتباهی کرده نمیفهمم🤔😄

ولی گلی جان اینو یادت باشه زیادی الکی قهر و ناز کنی از یه جایی به بعد دیگه محلت نمیذاره.این ناز کردنا رو بذار یه جای درست و مهم که تو زندگی خیلی بالا و پایین هست

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
خیلی مذهبین و منم با این مشکل ندارم دختره اهل پارتی خانوادگی و بی بندو بار بودن مشکل من اینه چرا اسم ...

حساسیت بسیار بالا

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
شما آقا هستید؟ اخه چرا حرف اون دختره رو زده؟؟ نکنه فکرش درگیرش

بله، پسرم. من حرفایی که تو تاپیک قبلی نوشته بودید رو خوندم اصلا این برداشت رو نکردم که فکرش درگیر اون دختره هست. همونطور که خودتون هم گفته بودید فقط خواسته اهمیت موضوع رو براتون نشون بده.

این عشق و احترام های اول رابطه تا یه جائی دوام داره. اگه خیلی بخواهید گیر بدید، از یه جایی به بعد ایشون دیگه معذرت خواهی نمیکنه و میگه همینه که هست. خیلی بد میشه.

اسی جان بجای قهر کردن و اعصاب خودتو خورد کردن 

بشین قشنگ پیش همسرت و خط قرمزاتو بگو براش 

شاید نمیدونه تو خوشت نمیاد از یسری چیزا 

قشنگ براش بگو عزیزم از الان به بعد حتی ۱ کلمه دیگه نمیخوام از گذشته حرفی زده بشه و اسم کسی رو بیاری 

بدبختی ما همینه عزیزم چرا میخوای الکی زندگیتو خراب کنی ؟؟ شوهرت برای چی اینجوری میگه ؟ چون می‌دونه زیبایه‌ یه زن برای شوهرشه‌ خودمونیم دیگه چشم زن صورت زن دست زن پای زن اندام زن و هرجا که فک میکنید قشنگه و اینا باید برای شوهرت باشه 

حالا شما کار خاصی نکردی منظور خودنمایی نکردی ولی اون بخاطر خودت میگه 

از من به تو نصیحت مردی که اینجوری حواسش بهت هست رو اذیت نکن دوستت داره که اینجوری میگه اگه براش مهم نبود ولت‌ میکرد هر جور دوست داری بپوشی نگات میکنن‌ تیکه میندازه 

زندگیتو خراب نکن قوربونت برم دنبال نقطه ضعف هم نباشید بخدا حیفه 

بابا خب نمیخام از اون دختره چیزی بشنوم چه خوب چه بد

خب همینو با احترام بگو منم ناراحت میشم در موردش حرفی بزنی چه خوب چه بد 

همون قدر که تو انتظار داری درکت کنه توام باید درکش کنی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بله، پسرم. من حرفایی که تو تاپیک قبلی نوشته بودید رو خوندم اصلا این برداشت رو نکردم که فکرش درگیر او ...

خب من نمیخام هیچی درباره اون دختره بشنوم اخه. پیش خودش نمیگه وقتی به من میگه من اگر میخاستم با بی حیای ادامه بدم همون موقع با اون ازدواج میکردم چقد اعصاب من بهم میریزه؟

بدبختی ما همینه عزیزم چرا میخوای الکی زندگیتو خراب کنی ؟؟ شوهرت برای چی اینجوری میگه ؟ چون می‌دونه ز ...

به خدا خیلی عاشقمه از گل نازکتر بهم نمیگه ولی وقتی حرف اون دختره میشه روانم بهم میریزه

اسی جان بجای قهر کردن و اعصاب خودتو خورد کردن بشین قشنگ پیش همسرت و خط قرمزاتو بگو براش شاید نمیدونه ...

میدونی چیه چند سری بهش گفتم ولی مثلا نمیدونه اینو میگه من ناراحت میشم میگه من دارم از خوبی های تو میگم که بدونی اون بد بوده تو خوب 😑 میگم بابا نمیخام اصلا اسم اونو بشنوم

2810