2777
2789
عنوان

حس میکنم ازم سو استفاده میشه

168 بازدید | 37 پست

دوستان من ۸ ماهه با یک شخص تو رابطه ام..

این آدم ادعاش میشه منو دوست داره ولی من نمیتونم باورش کنم!

خونوادم با ایشون مخالفن و از وقتی باهم رفتیم تو، رابطه پول تو جیبیه منو قط کردن و شخصی که باهاش رفتم تو رابطه با وجود اینکه از شرایط من و خونوادم با خبره هروقت میریم بیرون بیتشر هرینه ها رو، رو دوش من میندازه!

چند وقت پیشم تقریبا یک میلیونو ۸۰۰ بهش دادم و چند روزم پیشم که تولدش بود ۳ تومن بهش هدیه دادم و تقریبا ۱ میلیونو ۵۰۰ هزینه ی کیک و گلش شد ولی همه ایناااا تو رابطه یک طرفه اس!

کلا دو سه بار از سوپر برام خرید کرده و یکی دوبار پول شامو داده!

بقیه اوقات همه چی با منه!

اینم بگم که ۱۷ سالم ازش کوچیک ترم..

الان همه اینا رو بهش گفتم و از دستم ناراحت شد!

بگید من مقصرم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجورم بیا بیرون ازش چه رابطه سمیه چجور نفس میکشی مگه اصلا کادو 3 تومنی میدن بیا بیرون سریعتر خودتو راحت کن 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡

۱۷ سال کوچیکتری ؟ عزیزم بار ها به کاربرا گفتم به شمام میگم پسرا از دخترای که خیلی سنشون از خودشون کمتر باشه خوششون نمیاد زیاد جدی‌ش نمیگیرن چون میگن اون بچه‌ست 

مگر بخاطر هوس و کنترل اون باهاش وارد رابطه بشن 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

2810