2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیگه خواهر شوهرو دیدم اونو یادم رفته 

خیلی زنگ میزنه به شوهرم عاصی شدم وقتی اون هست من دیگه مهم نیستم اصن فقط نظر اونه که مهمه

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔

تو خودم می‌ریختم جوابش رو اصولا نمیدادم‌ فقط حرص میخوردم ب شوهرم میگفتم اونم طرفداری مادرش رو می‌کرد و دعوامون میشد الحمدلله ک فوت شد امروز بعد از ظهر خوابش رو میدیدم اما یادم نمیاد چی بود فقط با جیغ نهههه نکن بیدار شدم احتمالا خواب میدیدم باز داره اذیتم میکنه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

بستگی داره به موضوعش.

من کلا ارتباطم کمه باهاشون

دلخور بشم به همسرم میگم و یکمم فاصلم‌ر‌رو باز بیشتر میکنم

الیته بگم به راحتی و لوسی و‌خاله زنکی ناراحت نیمشم

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

کلا دیگه نمیرم خونه ش...اگه ببینم بیشتر حرف اضافه میزنه همونجا جوابشومیدم چون اینقدرتواین ۱۳..۱۴سال زندگیم دخالت کرده که اصلا برام مهم نیس ناراحت بشه یانه ..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

قبلا به همسرم می گفتم از یه جایی به بعد فهمیدم بزرگترین خطایی که میشه توی زندگی کرد اینه که به یه مرد بدی مادرشو بگی اون طفلک چی کار کنه اخه

الان دیگه خودم از پس خودم برمیام و ناراحت بشم نشون میدم ناراحت شدم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
2810