2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضد حساسیته خواب آلودگی

مشکل پوستی حاد دارم تیکه برداری دادم گفتن حساسیت پوستی دو ساله دقیق گرفتارم این دو سال هر روز سیتریزن و فکسو مصرف کردم اصلا اثر نداره 

دکتر پردنیزلون داد بدترم کرد چون حساسیت بهش دادم 

یکبار آمپول هیدروکریتیزون زدم کل علائم رفت .

گفتم قرص شو مصرق کنم ببینم مثل آمپول شه 

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 
کورتون هست بدون تجویز پزشک استفاده نکن

خود دکتر نیزوپرد داد بهش حساسیت دادم . 

یکبار آمپول هیدروکریتیزون مصرف کردم خوب بود گفتم بشه قرص شو مصرف کنم

ادویه حذف کن برا من معجزه کرد

هر چی که حساسیت دارم حذف کردم دو ساله مجدد میزنه خونی میشه خارش دارن لک قهوه ای میزاره 

هر چی که حساسیت دارم حذف کردم دو ساله مجدد میزنه خونی میشه خارش دارن لک قهوه ای میزاره

شاید قارچه. 

ببین یه راهی میگم امتحان کن اگر به امید خدا خوب شدی برام دعا کن .

من چند ساله درگیر خارشم هر جی پماد زدم خوب نکرد جدیدا یه راهی انجام دادم خدارو شکر خیلی بهترم 

شاید قارچه. ببین یه راهی میگم امتحان کن اگر به امید خدا خوب شدی برام دعا کن .من چند ساله درگیر خارشم ...

میدونه چیه فدات الان قرص ایتراکونازل ضد قارچ مصرف میکنم ولی نمیدونم چرا نمیره میخاره خونی میشه 

جانم عزیزم بگو چه روشی 

من کورتپن تزریقی زدم انواع پماد دوتا دایره سیاه که گاهی میخاره وسطش مثل جوشه خون میاد

کورتون تزریقی اسمش چیه گلم 

من کل بدنم هست اثر داشت برات

میدونه چیه فدات الان قرص ایتراکونازل ضد قارچ مصرف میکنم ولی نمیدونم چرا نمیره میخاره خونی میشه جانم ...

ببین اول یه قسمت بدنتو امتحان کن اگر خوب شد بقیشو هم بزن . من کلی پماد و .... ردم بدتر خارش میگرفان دیگه نا امید شده بودم این راهو امتحان کردم خداروشکر فعلا خوب شده پ

یه کاسه بردار توش یه نصف قاشق جوش شیرین بریز و یه نک قاشق نمک و ۵ یا۶ قاشق سرکه سفید .سرکه رو بریزی پف میکنه صبر کن پفش بخوابه بعد خوب قاطی کن بمال به اون محل . ۱۰ دقیقه یا یربع بعد بشو . اچر دیدی خارشش کم شد روزی یکی دو بار انجام بده تا چند روز  .

سعی کن به زخم نزنی که خیلی میسوزونه . به جاهایی بزن که زخم نشده یا زخمش خوب شده 

ببین اول یه قسمت بدنتو امتحان کن اگر خوب شد بقیشو هم بزن . من کلی پماد و .... ردم بدتر خارش میگرفان ...

چشم عزیزم ممنون 

پناه بر خدا خسته شدم از زندگی بریدم فکر کنم کرونا این بلا رو سرم اورد

2810