2777
2789
عنوان

دوستان فردا ضایس کاپشن بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 22 پست
وا چرا ضایع باشه؟هواواقعا سرده ها.

کاپشنم خیلی بزرگ و پف پفیه

می‌گم نکنه هنوز زوده

برا بهمن ماه خوبه بیشتر

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیدم سر ظهر تازه شهر ما گرمه خیلیا کاپشن دارن چون سرمایی هستن

آها

مرسی پس‌می‌پوشمش🦧

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

من الان مانتو کتی پوشیدم دارم خفه میشم قرار نیست امسال توی شهر ما زمستون بیاد

تو شهر ما هنوز بارون نیومده😩