2777
2789
عنوان

کسی میدونه

49 بازدید | 11 پست

یه عالمه دوست صمیمیم رفتیم بیرون با من عکس انداخت فیم مسخره بازی 

با قیافه زشتتت انقد بد افتادم و پاکم نمیکنه از گوشیش چکار کنم 😪😪

دگ باش نمیرم بیرون 

اصلا کلا تو همه عکسا بد افتادم چون رفته بودم بیرون باش درد و دل کنم یه ساعت جلوش گریه کردم بعد رفت برام یه لته خرید و کیک 

هی عکس گرفت تو همه عکسا چشام باد پوستم زشت خودش خوشگل اعتماد ب نفسم افتضاح داغون شده فک میکنم زشت و کجم 😭😭😭😭😭😭 

وای دختر حساس نباش مگه چیهههههه منم کلی عکس سم از دوستام دارم اوناهم از من برای هیچکدوممون مهم نیست

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیخیال بابا خودتو دوست داشته باش😍

اخه اون ارایش کرده شیک تمیز من با چشای یک ساعت گریه کرده همه میگن بهم قیافت خوبه چشم ابروت قشنگه ولی تو عکس انقد کج و بد افتادم که از خودم حالم ب هم میخکره 

وای دختر حساس نباش مگه چیهههههه منم کلی عکس سم از دوستام دارم اوناهم از من برای هیچکدوممون مهم نیست

اخه اون ارایش کرده شیک تمیز من با چشای یک ساعت گریه کرده همه میگن بهم قیافت خوبه چشم ابروت قشنگه ولی تو عکس انقد کج و بد افتادم که از خودم حالم ب هم میخکره

اخه اون ارایش کرده شیک تمیز من با چشای یک ساعت گریه کرده همه میگن بهم قیافت خوبه چشم ابروت قشنگه ولی ...

فدای سرت اصلا ضعف نده دستش اصلا بدتو نگو اتفاقا بگو با اینکه ارایش ندارم چ خوب افتادم و اینا

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

فدای سرت اصلا ضعف نده دستش اصلا بدتو نگو اتفاقا بگو با اینکه ارایش ندارم چ خوب افتادم و اینا

اخه زشت افتادم نسخه بد خودمم 

اصلا انگار داره باورم میشه چقد زشتم و تعریف دیگران ازم الکی و دل خوش کنیه

اخه زشت افتادم نسخه بد خودمم اصلا انگار داره باورم میشه چقد زشتم و تعریف دیگران ازم الکی و دل خوش کن ...

ن بابا ب عکس و اینا نرو اصن

یعنی توجه نکنم ؟ گوشیش ایفون ۱۵ عه دگ قشنگ حقیقتو میگه ببین حقیقتا کاش نه عکس بود نه اینستا نه گوشی ...

ببین عکس هرچی باشه نمیتونه واقعیت رو نشون بده

اولا خود ادما خیلی فوکوس میکنن رو نقص هاشون تو عکس

دوما بعضی وقتا ادم شلخته اس بدتر از خودش میوفته

سوما بعضیا بد عکسن واقعا . جلوت باشن خیلی جذاب ترن

ببین عکس هرچی باشه نمیتونه واقعیت رو نشون بدهاولا خود ادما خیلی فوکوس میکنن رو نقص هاشون تو عکسدوما ...

مرسی عزیزدلم خیلی کمک کردی حس بهتری داشته باشم 

حالا که عکسا رو دیدم اونقدم بد نبود فقط فیلما بد بودن

که من یه ایراد تو صورتم داره دماغم که گند زده تو صورتم 

تو فیلمم بد میفته 

مرسی عزیزدلم خیلی کمک کردی حس بهتری داشته باشم حالا که عکسا رو دیدم اونقدم بد نبود فقط فیلما بد بودن ...

قربونت برم من بخدا من هزارتا عکس زشت دارم یکی خوشگل ولی همه بهم میگن شبیه اون خوشگله ای یعنی دوربین خوب نمیندازه ادمو

دماغ هم با ی عمل حله من خودم دماغم عملیه خیلیم راضیم