2777
2789

مدیر مدرسه میگه خانواده ها میگند بچه هاشون درس رو متوجه نمیشند و رفتند انجمن شکایت.

اگر اداره منو احضار کنه از مدرسه بیرونم میکنند؟؟

منو میفرستند مدرسه دیگه؟؟

ارزومه از این مدرسه برم

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

نه اخراج که نمیکنن ‌. میفرستن آموزش و حراست اداره برای توضیحات از طرف شما و احتمالا آموزش مجدد ضمن خدمت برات بذارن ‌ 

میخوای بری سال دیگه فرم سازماندهی پر کن وسط سال نمیتونی جابجا بشی مگر معلم جایگزین پیدا کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اداره شکایت کردن؟.معمولا به مدیر میگن و مدیر جلسه میگیره و درست میشه.

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

کدوم انجمن؟نه بابا به این راحتی که اخراج نمیکنند

منظورم از اخراج اینه که مدرسه رو جابه جا کنند

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
چرا اداره شکایت کردن؟.معمولا به مدیر میگن و مدیر جلسه میگیره و درست میشه.

خب امروز مدیر بهم گفت

معاون و مشاور هم بودند

گفتند معلم خوب تدریس نمیکنه و سر کلاس خشک هست

عزیزم اگ سال اولته  نبایدبگی سال اولته .و ازاول طوری برخوردکن که خیلی خبره ای و به بچه ها مخصوصا تومقطع متوسطه محبت کن . 

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

خب امروز مدیر بهم گفتمعاون و مشاور هم بودندگفتند معلم خوب تدریس نمیکنه و سر کلاس خشک هست

توچی گفتی؟ منم معلمم عزیزم.

کدوم انجمن؟نه بابا به این راحتی که اخراج نمیکنند

مدیر امروز گفت اونروز رییس اموزش پرورش گفته این خانم تدریسش خوب نیست!!!

یعنی رییس هم خبردار میشه؟؟

عزیزم اگ سال اولته نبایدبگی سال اولته .و ازاول طوری برخوردکن که خیلی خبره ای و به بچه ها مخصوصا توم ...

منه احمق گفتم سال اولمه همون روز اول به بچه ها گفتم.

فکر کن چه خبره ای هستم

منه احمق گفتم سال اولمه همون روز اول به بچه ها گفتم.فکر کن چه خبره ای هستم

عزیزممم فدا سرت منم سال اولمه ولی گفتم چندساله تدریس میکنم(الکی گفتم البته الکی الکی هم نه..چون تواموزش پرورش تدریس نکردم ولی مهدو اینا رفتم) اینطور گفتم ک ازم حساب ببرن 

2810