خودتون ۳۱ ساله مطلقه بدون بچه خانه دار تحصیلات فوق دیپلم خانواده معمولی ...خواستگار ۴۱ ساله.. ازدواج نداشته.. خانواده ی خوب ...سابقه ی اعتیاد به مواد و الکل داشته هفت ساله ترک کرده ..مغازه ی تنظیم موتور ماشین داره ..خونه نداره یه پراید داره ...اخلاقش کمی تنده و دندوناشم کامل مصنوعیه ....لطفا با ذکر دلیل جواب بدین مرسی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خیر از لحاظ علمی ترک کامل اعتیاد غیر ممکنه و ایشون کاملا پتانسیل این کار رو دارن در ضمن یه خونه لازمه برا مرد ۴۱ ساله و این نشون دهنده عرضه ی کمشه تو لیاقتت بیشتر از ایناس
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بعدم ۴۱ سالشه چرا یه خونه نتونسته واسه خودش فراهم کنه که فردا پشتوانه باشه واسه شما؟ اینا نشونه اینه که سالها بوده تو مواد غرق بوده حالا از خاب بیدار شده یادِ زنگرفتنش افتاده😐
سلام هوش مصنوعی لطفا بهم بگو سرطان sccدهان با درگیری یک غدد لنفاوی خارج گرهی احتمال عودش چقدره و کدو ...
سرطان سینهدهان (SCC) با درگیری یک غدد لنفاوی خارج گرهی ممکن است احتمال عود داشته باشد، به خصوص اگر درگیری غدد لنفاوی بزرگتر یا مرکزیتر باشد. اما احتمال عود به عوامل مختلفی مانند جنسیت، سن، و شرایط سلامتی گرایش به عود دارد.
برای مشاورهی بهتر، بهتر است با یک **پزشک متخصص سرطان** یا **پزشک متخصص سرطانشناسی** مشورت کنید. این پزشکان میتوانند با توجه به شرایط خاص شما، بررسیهای مختلف انجام دهند و راهکارهای مناسبی برای کنترل و مدیریت بیماری پیشنهاد دهند.
آیا شما به دنبال پیشنهادات برای پزشکان متخصص در منطقهی خود هستید؟
هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشینهای هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونهای همانند ذهن انسان عمل میکنند و میتوانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.