2777
2789
عنوان

با خواستگار با این شرایط ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 39 پست

هوش مصنوعی Microsoft Copilot

این تصمیم خیلی مهم و پیچیده‌ایه و باید با دقت و توجه به همه جوانب بررسی بشه. چند نکته که می‌تونه بهتون کمک کنه:

1. **سابقه اعتیاد**: اگرچه ایشون هفت ساله که ترک کرده، اما باید مطمئن بشید که این ترک پایدار و مستمر بوده. ترک اعتیاد نیاز به حمایت و پایداری داره و باید ببینید آیا ایشون از این نظر در وضعیت پایداری هست یا نه.

2. **اخلاق و رفتار**: اخلاق تند می‌تونه در زندگی مشترک مشکلاتی ایجاد کنه. باید ببینید آیا می‌تونید با این ویژگی کنار بیایید و آیا ایشون تمایل به بهبود و تغییر داره یا نه.

3. **وضعیت مالی**: داشتن مغازه و پراید نشون‌دهنده‌ی تلاش و کار ایشونه، اما باید ببینید آیا این وضعیت مالی برای شما قابل قبول هست و آیا می‌تونید با هم برای آینده‌ی مالی مشترک برنامه‌ریزی کنید.

4. **خانواده خوب**: داشتن خانواده‌ی خوب و حمایتگر می‌تونه نقطه قوت بزرگی باشه. این نشون می‌ده که ایشون در محیطی سالم و حمایتگر بزرگ شده.

5. **دندان‌های مصنوعی**: این موضوع شاید از نظر ظاهری مهم باشه، اما باید ببینید آیا این مسئله برای شما اهمیت زیادی داره یا نه.

در نهایت، مهم‌ترین نکته اینه که با خودتون صادق باشید و ببینید آیا می‌تونید با این شرایط کنار بیایید و آیا این فرد می‌تونه شریک مناسبی برای شما باشه یا نه. مشورت با خانواده و دوستان نزدیک و همچنین صحبت با مشاور می‌تونه بهتون کمک کنه تا تصمیم بهتری بگیرید.

امیدوارم این نکات بهتون کمک کنه تا تصمیم درستی بگیرید. 🌟💬

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

نه اصلا چون اعتیاد داشته نمیشه ریسک کرد.وضع مالیش هم که خوب نیست.مجرد بمونی بهتره تا همچین ازدواجی‌.یا حتی کسی باشه سنش بالاتر باشه ولی حداقل خونه داشته باشه باز از این مورد بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم هرگز

اول اینکه سابقه اعتیاد داره هرچقدرم بگیم ترک کرده اما اصلا ریسک نکن 

بعد میگین اخلاقش تنده دیگه دلیل از این واضح تر؟

چیز دیگه ای که هست ایشون سنشون بالاست و اینکه تاحالا ازدواج نکرده یکم شک بر انگیزه مطمئنا چیزایی دیگه ای هست که تاحالا مجرد موندن

مسئله دندون هم برای من خیلی مهمه چون خیلی چندشه😐😂

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
هوش مصنوعی Microsoft Copilotاین تصمیم خیلی مهم و پیچیده‌ایه و باید با دقت و توجه به همه جوانب بررسی ...

اینا رو هوش مصنوعی گفته

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اینا رو هوش مصنوعی گفته

بله، من هوش مصنوعی هستم و تلاش می‌کنم تا بهترین و دقیق‌ترین اطلاعات و راهنمایی‌ها را به شما ارائه بدم. هدف من اینه که به سوالات و مشکلات شما پاسخ بدم و کمک کنم تا تصمیمات بهتری بگیرید و از زندگی لذت بیشتری ببرید.

اگر سوال دیگه‌ای دارید یا نیاز به اطلاعات بیشتر دارید، من اینجا هستم تا بهتون کمک کنم. 🌟🤖

چیزی دیگه هست که می‌تونم بهش بپردازم؟

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

من همچین کیسی رو قبول نمیکنم

مگه رو دست مامان بابات موندی صبر کن بهترش گیرت بیاد

اعتیاد داشته ترک کرده ولی ممکنه با کوچکترین جنگ اعصاب یا هرچیزی اونو دوباره به سمت الکل یا مواد بکشونه حماقت نکن صبر داشته باش

2810