2777
2789
عنوان

چرا جامعه اینقد به فرزند پسر بها میده

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه بودم مادرهای پسردار از خوشحالی تابستونها پسراشون رو لخت مادرزاد می فرستادن تو کوچه بازی کنند !!!!

من دهه شصتی هستم

قطعا طبعات بسیار بسیار ناگواری برای جامعه و اون بچه و سایر بچه ها داشته این کار غلط .

وجود هردو لازمه برا خانواده و جامعه

اینکه یکی بگه پسر خوبه بدم میاد همچنین یکی بگه نه پسر بده دختر خوبه از اونم بدم میاد

والا ترکا کلا پسردوستن من یدونه پسر دارم حالا من هرجا میرم بهم میگن پسر بده دختر خوبه که نمیدونم دلیلش چیه

خدایا کمی آرامش فقط همین
من بچه بودم مادرهای پسردار از خوشحالی تابستونها پسراشون رو لخت مادرزاد می فرستادن تو کوچه بازی کنند ...

😂😂😂😂اونا دیگه میخواستن به همه ثابت کنن که پسر دارن ،چقدر خنده دار و حال به هم زن ،انسانهای اولیه هم یه برگی میپیچیدن به خودشون والا 

😂😂😂😂اونا دیگه میخواستن به همه ثابت کنن که پسر دارن ،چقدر خنده دار و حال به هم زن ،انسانهای اولیه ...

قطعا متولدین دهه شصت حرف منو تایید می کنند

حتی متولدین دهه 70 هم کمابیش تایید می کنند .

قطعا متولدین دهه شصت حرف منو تایید می کنندحتی متولدین دهه 70 هم کمابیش تایید می کنند .

عیب نداره میخواستن هوا بخوره،یوقت نگنده بیوفته ،از پسر بودن ساقط بشن🤣من اگر جای شما بودم و الان اون لختیارو میدیدم حتما چارتا تیکه کلفت بهشون مینداختم تا خودشون یوقت اشتباهای مادراشون تکرار نکنن

توی شهرستانا اینطوریه بیشترتهران اینطوری نیست دور و ورم همه میمیرن برای دختر

هم شهرستان این رفتارو دیدم و هم در تهران

البته نه در همه افراد

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
2810