2777
2789
عنوان

مادرم و هیچ وقت نمی بخشم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 23 پست
چجوری؟ چیکار کرد😨😨😱😱

پدر من چند سال فلج بود هر دو پاش 

من دوازده سالم بود 

بخدا هیچی حالیم نبود 

بهم گفت بیا بغلم رفتم بغلش منو کشید روش همش منو تکون میداد میما.... لیدم هر کاری میکردم خودمو خلاص کنم نمیشد میگفت گناهش گردن من 

منم هیچ وقت از ترس به خانوادم نگفتم 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

پدر من چند سال فلج بود هر دو پاش من دوازده سالم بود بخدا هیچی حالیم نبود بهم گفت بیا بغلم رفتم بغلش ...

نمیدونم خدا منو میبخشه یا نه 

ولی من اونو هیچ وقت نمیبخشم من خیلی بچه بودم 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم بهم میگفت برو بهش آب یا غذا بده میترسیدم ازش همش بهم دست میزد 

عزیزم پول کمی قرض میخواستم که قسط عقب افتادمو بدم

اسی بیا بخون چرا از بابام بدم میاد 

نمیدونم خدا منو میبخشه یا نه ولی من اونو هیچ وقت نمیبخشم من خیلی بچه بودم

عزیزدلم اولا که صلوات فرستادم واسه سلامتی خودت و کوچولوت ،تو هیچ گناهی نداشتی بهش فکر نکن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عزیزم خوندم متاسفم واقعا پدرت خیلی کارش زشت بودهزنده است پدرت؟

نه فوت شده 

شش سال میشه به خوابم نیومده از خجالتش