2777
2789
عنوان

با دختری که با مرد متاهل رابطه داره می گردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 100 پست
بیخیالش شو ، چرا علاقت میخوای بذاری رو همچین آدمی

نه دیگه اونجور ارتباطی باش ندارم. ولی خب میدونی این قضیه رو یه بار سنگینی رو دوشم احساس می‌کنم.  دختر فوقالعاده ای بود . الانم هر از چند گاهی میبینمش ولی بش گفتم دیگه از اون حرفا پیش من نزنه. 

میدونی شاید باورت نشه ، هر موقع دلشو شکستم اصلا عجیب اتفاقات شومی تو زندگیم افتاده! عوضش هر موقع باش صمیمی شدم اتفاقات معجزه آسایی خوبی برام اتفاق افتاده . اینه که واقعا موندم چکار کنم! واقعا دیگه سپردم به خدا ، چکارش کنم ؟ پسش بزنم میخواد حس کنه هرزس ، بخوام باشم باش ، انگار یه نفر با چند نفر بخواد باشه. بازم میخواد فک کنه عادیه این رابطه‌ها. نمیدونم 

حداقل شما دختری ، بنظرم با شما باشه بهتر از اینه که با یه پسر لاشی باشه

نه دیگه اونجور ارتباطی باش ندارم. ولی خب میدونی این قضیه رو یه بار سنگینی رو دوشم احساس می‌کنم. دخت ...

من که دیگه واقعا زده شدم از دوستم ولی در مورد شما بنظرم تو اولین فرصت از زندگیت پاکش کن ، این خوش شانسی و بدشانسی که گفتی هم تلقین خودت هس ربطی به اون دختر نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که دیگه واقعا زده شدم از دوستم ولی در مورد شما بنظرم تو اولین فرصت از زندگیت پاکش کن ، این خوش شا ...

اوووم خب اگه شما آخرین نفری باشی که بتونی تغییرش بدی چی؟ پاک کردن که دیگه کار بکارش ندارم، گفتم راجب مشکلاتش باهام صحبت نکنه 

اوووم خب اگه شما آخرین نفری باشی که بتونی تغییرش بدی چی؟ پاک کردن که دیگه کار بکارش ندارم، گفتم راجب ...

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است

کسی بخواد تغییر کنه خودش متوجه میشه بود و نبود شما هیچ چیزی رو عوض نمیکنه

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد استکسی بخواد تغییر کنه خودش متوجه میشه بود و نبود شما هیچ چیزی رو ...

شما دوستتو از بچگی باهاشید. آدم بد ذاتی بوده؟ بیاین اینطور به قضیه کنید که فقط از پدرش ضربه خورده. بود شما باعث میشه دنبال آدمای نااهل نره . روانشناسه بمن میگفت شنونده حرفاش باش و واکنش نشون نده ! من برام خیلی سخت بود اعصابم نمی‌کشید 

حرفای شما راجب دوستتون منو کاملا یاد اون انداخت . اونم میگفت منو قضاوت میکنی. نمیدونم منکه خیلی دلم براش سوخت ، از یه طرف اینجور اعصابم خورد میشد. 

اینارو گفتم که بدونید درسته اعصابم خورد میشد از حرفاش ولی این به این معنی نیست بد ذاته . اتفاقا خیلی دختر صاف و صادقی بود 

شما دوستتو از بچگی باهاشید. آدم بد ذاتی بوده؟ بیاین اینطور به قضیه کنید که فقط از پدرش ضربه خورده. ب ...

بهرحال هرکسی یه برداشتی داره ولی کسی بدونه طرف خونواده داره بازم بره سمتش آدم نرمالی نیست ، فک کن خودت بخوای بری با زن سوهردار

به هیچ وجههههه!

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
چرا خواستگار داره ولی میگه به این کشش داره

خب پس کرموهه و نگه به خاطر نیاز جنسی راحت میتونه ازدواج کنه و خانواده ای رو بدبخت نکنه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
2810