2777
2789
عنوان

با دختری که با مرد متاهل رابطه داره می گردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 100 پست
اره دیگه کم کم شروع میشه ولی من هیچ حرفی نزدم حتی به روش نیاوردم خودش یهو زنگ زد یه سری حرفا زد چند ...

کات کن که بعد ازدواجت برا شوهر تو هم نقشه خاهد کشید، پای هرچی آدم سمی هس از زندگیت ببر 

بعضیا به جای عقل تو سرشون کاه ریختنو چقد هم بی وجدان تشریف دارنداری قضاوتم می‌کنی!عجب بابا عجببببجات ...

دیشب زنگ زده بود می‌گفت تا حالا هیشکی تو دلش نرفته جز این آدم می‌گفت به زندگی طرف هم کاری نداره اینکه طرف زن داره هم براش مهم نیس دوست داره پیشش باشه حتی اگه ماهی یبار ببینتش ، ظاهراً این دوست خل من دیگه باکره هم نیس ، منم چیزی بهش نگفتم فقط کارم بهونه کردم گفتم درگیرم این روزا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر معانی همه چیز رو دارند عوضی نشون میدم طرف پررو و وقیحانه وقتی پسر مجرد هست رفته با مرد متاهل دو ...

هووف اره واقعا قبح خیانت هم ریخته ، دوست خوبم بود همیشه ولی الان میگم بخوام با این دوست باشم نظم زندگی خودم بهم نیریزع

چقدر هرزه زیاد شده.کاش سنگسارشون کنن جامعه نفس بکشه

آره شنیده بودم زیادن ولی تا حالا انقد نزدیک خیانت رو حس نکردم ، چون یکیش دوست نزدیکمه و اون طرف هم میشناسم با زنش هم سلام علیک داشتم چقد هم زن متشخصی هس

کاش حداقل با یه مجرد می‌رفت چمیدونم میگه عاشقشم

غلط کرد ما آدمیم منم یه وقتی از یه نفر خیلی خوشم میومد بلد که فهمیدم متاهله تا چند روز حالم از خودم بهم میخورد با اینکه هیچ اقدامی نکرده بودم از خودم نفرت داشتم همش از خدا میخواستم ببخشدم این عشق نیش شهوته شهوت

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

😢 منم همچین شرایطی داشتم ! منتها من پسرم ، احساس کردم موندنم باش درس نیست. با روانشناس صحبت کردم . گفت بخاطر سختگیریاییه که پدرش بش داشته. از سنش پرسید گفت سنش کمه ، تحصیل میتونه سر عقل بی‌اردش. مدتها بعد دانشگاه قبول شد . مطمئن نیستم فراموش کرده باشه! من خیلی دوسش دارم، ولی منم نفهمیدم چطور باید باش رفتار کنم ، نتونستم درکش کنم. اگه فهمیدید به منم بگید لطفا

چی بگم اولش سختم بود آخه دوست بچگیمه

بهش بگو خودمو جای زن اون مرد میذارم می بینم که خیلی در حقش نامردی بزرگی میکنی 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
2810