دوستم می گفت بخاطر نیاز جنسی رفته سراغ طرف (حالا این همه پسر مجرد هم داریم به کنار) منم از وقتی فهمیدم دیگه اون صمیمیت قبل رو باهاش ندارم ، اونم انگار فهمیده دیشب زنگ زد گله کرد که تو داری قضاوتم میکنی ، من چیزی هم نه به خودش نه به کس دیگه نگفتم حتی نصیحت نکردم با اینکه معمولا با هم مشورت میکنیم فقط باهاش رفت و آمد ندارم دیگه بنظرتون اشتباه کردم ،
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
با یه کلمه ی قضاوتم نکن همه چی رو به نفع خودشون میکنن لامصبا
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه، درست ترین کار ممکن، انسان خائن، بالاخره خیانتش ممکنه در یک جایی از زندگی تو هم اثر بذاره، چه خوب هم یاد گرفتن قضاوتم نکن، ارتباط با متاهل هیچ جای توجیهی نداره تازه از خودشون دفاع میکنن قضاوت نکنین، خانه خراب کنا