2777
2789

دوستم می گفت بخاطر نیاز جنسی رفته سراغ طرف (حالا این همه پسر مجرد هم داریم به کنار) منم از وقتی فهمیدم دیگه اون صمیمیت قبل رو باهاش ندارم ، اونم انگار فهمیده دیشب زنگ زد گله کرد که تو داری قضاوتم میکنی ، من چیزی هم نه به خودش نه به کس دیگه نگفتم حتی نصیحت نکردم با اینکه معمولا با هم مشورت میکنیم فقط باهاش رفت و آمد ندارم دیگه بنظرتون اشتباه کردم ،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمال همنشین تاثیر میذاره بهتر که قطع ارتباط کردب

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

خیر

چون پس فردا به شوهر تو هم رحم نمیکنه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من قطع رابطه کردم با دوستم قسم میخورد نمیدونست بعد جالبه وقتی هم فهمیده بود انفالو بلاک نکرده بود طرفو میگفت مزاحم میشه وگرنه نمیخوامش!

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

نه خیر معذرت میخوام تفم تو صورتش نمینداختم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

خوب کردی 

با همون کم کردن رابطه کارش رو تایید نکردی و این خوبع 

اگه همه در این حد مسولیت پذیر باشن جامعه پاک میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
2810