2777
2789
عنوان

با دختری که با مرد متاهل رابطه داره می گردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 100 پست
چی بگم اولش سختم بود آخه دوست بچگیمه

میدونم عزیزم ولی مراقب باش آدمای هرزه لازم باشه تو رو هم بیچاره میکمه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه همکاری داشتم با مرد زن دار میرفت فقط برای اینکه نیاز جنسی داشت و میگفت پسر مجرد میترسم برم بکارتم ...

کاربدشون روچه جوری بلدن تفسیرکنن..این تحفه ها.

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
تردش نکنسعی کن راهنماییش کنی بهش بغهمون کارش اشتباهه

همیشه همفکری داشتیم باهم ولی تو این مورد دخالت نکردم چون دیدم خیلیا از رابطشون خبر دارن و بهش گفتن اونم گفته ن دلم با طرفه

طفلی زنه اون اقااا طفلی همجنسامون که خودمون به خودمون رحم نمیکنن هعی

اره واقعا ظاهراً اون آقا اولین بارش نیس اسمش هم بد درفته ولی حالم گرفتس چون با دوستم بوده احمق نمی‌دونم چرا این کارو کرده

نه، درست ترین کار ممکن، انسان خائن، بالاخره خیانتش ممکنه در یک جایی از زندگی تو هم اثر بذاره، چه خوب ...

اره دیگه کم کم شروع میشه ولی من هیچ حرفی نزدم حتی به روش نیاوردم خودش یهو زنگ زد یه سری حرفا زد چند بار هم همین قضاوت رو تکرار کرد ، گفت دلش پیش این مرده هس براش مهم نیس طرف زن داره شده ماهی یبار ببینتش ولی باید باهاش باشه

2810