2777
2789
عنوان

با دختری که با مرد متاهل رابطه داره می گردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 100 پست

ن کارخوبی کردی

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه با هر بی کس و کاری نمیتونم در ارتباط باشم

بعدا فکر میکنن شمام مثل اونی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

پرسیدن داره؟؟؟؟؟؟

با یه کلمه ی قضاوتم نکن همه چی رو به نفع خودشون میکنن لامصبا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه همکاری داشتم با مرد زن دار میرفت فقط برای اینکه نیاز جنسی داشت و میگفت پسر مجرد میترسم برم بکارتم بگیره با متاهل میرم چون بلده چیکار کنه 

کثافت اشغال الان یادش افتادم تهوع گرفتم

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

نه، درست ترین کار ممکن، انسان خائن، بالاخره خیانتش ممکنه در یک جایی از زندگی تو هم اثر بذاره، چه خوب هم یاد گرفتن قضاوتم نکن، ارتباط با متاهل هیچ جای توجیهی نداره تازه از خودشون دفاع میکنن قضاوت نکنین، خانه خراب کنا 

بعضیا به جای عقل تو سرشون کاه ریختن

و چقد هم بی وجدان تشریف دارن

داری قضاوتم می‌کنی!عجب بابا عجبببب

جات بودم ارتباطمو باهاش به کل قطع میکردم رفیق بیشور به چ دردم میخوره

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

2810